- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
válasz
sasmedve79 #5251 üzenetére
hát sztem várok még a garival, mert mivel alig van most kártya, kitudja mikorra cserélnék ki. inkább megvárom a januárt, aztán akkor viszem vissza. addig meg valahogy kibírom.
-
Razermazer
őstag
válasz
sasmedve79 #5260 üzenetére
Hát mivel hiány van most per pill a kártyából a nagykerekben is, talán mint láttuk néhány hozzászólással feljebb csak egy kettő jó ha befut, azt meg elkapkodják azonnal, így elég sokat kell várni rá sajnos
Januárig várni kell, az ipon egyébként korrekten gariztat avval nincsen gond, csak a kártyahiánnyal ők sem tudnak mit kezdeni. Türelem kártyát terem tudom így kártya nékül szar.
-
bigdigit
addikt
válasz
nálam járt először egy gigabyte ami zörgött azt cserélték msi-re ami nem zörgött.
most másik gépet építettem amibe saphire került.ennél is hallok koppanást restartkor de egyéb zörgés még nem volt.
kezd ez a dolog gyártó független lenni.egyszerűen elcseszték ati módra a ventrit. -
rento
őstag
válasz
sapphire volt neked is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ford topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest