- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
válasz
CheaterBandi #7630 üzenetére
ha jól értem akkor te d-sub kábellel kötötted össze a tv-t és a gépet. azon te sehogy sem fogsz hangot átvinni. hdmi kábellel kell összekötnöd ahhoz hogy hangot és képet is egy kábelen keresztül vigyél át. hdmi kábellel biztos hogy menni fog a dolog. elég olcsón lehet is már kapni itt az aprón.
-
rento
őstag
Kezdem megunni ezt az 5850-es karit. Hihetetlen hogy így hogy lehet kiadni egy kártyát. Ott kezdődik hogy az elejétől fogva, mióta megvettem kattog a ventije. Mondom ez meg nem olyan nagy baj, mondom majd januárba visszaviszem gariba, amikor már remélhetőleg lesz normális szállítmány, nem akartam 1hónapig kari nélkül maradni. Aztán most hogy volt időm, elkezdtem 1080p-s filmeket nézni a napokban. Ekkor jöttek az újabb gondok. A kép szétesik, megáll a kép, a hang megy tovább, elsötétül a kép, a catalyst hibaüzenettel elszáll, aztán pár másodperc múlva megy tovább a film, és ezt kb. 5-10 percenként csinálja filmnézés közbe, szal az ideg már szétb@sz. Próbáltam a 9.11-es, a 9.12-es, és a 9.12-es hotfix drivert is. Mindegyiknél előjön a probléma. Viszont ami még érdekesebb az az, hogy játék közben tökéletes a kártya, persze a tökéletest arra értem hogy nem megy el a kép, de a venti az zörög.
Szóval hihetetlen, hogy kiad az ember 65-70ezer forintot egy kártyáért és fos úgy ahogy van.
Bocs ha hosszú voltam, csak gondoltam leírom a tapasztalataimat a karival kapcsoltban, mert már nem bírtam magamban tartani. -
rento
őstag
válasz
spitfire82 #5521 üzenetére
Elég 1 cf hidat rárakni. a másik akkor kell, ha egy 3.kártyát raksz be. legalábbis nekem a 2db 4770-nél 1cf híd volt és tökéletesen működött.
-
rento
őstag
válasz
sasmedve79 #5251 üzenetére
hát sztem várok még a garival, mert mivel alig van most kártya, kitudja mikorra cserélnék ki. inkább megvárom a januárt, aztán akkor viszem vissza. addig meg valahogy kibírom.
-
rento
őstag
válasz
sasmedve79 #5251 üzenetére
sapphire volt neked is?
-
rento
őstag
Hello mindenki!
A problémám a következő: vettem egy Sapphire HD5850-es karit. Beraktam a gépbe, megy tökéletesen, felrakom a drivert, indítom a Vantage-ot, erre a kártyán a venit elkezd zörögni. Olyan mintha belelógna egy kábel. gép azonnal kikapcs, de hát mondanom se kell hogy nem ért bele semmi kábel. Kártyát kiszedtem nézegettem a ventijét, de nem találtam semmi jelét, annak sem, hogy esetleg a kártya saját ventijének a kábele lógna bele. kártyát visszarakom, gép elindul, nem zörgés. kb. 5-10perc után kezd el zörögni. A kártya idle 48-50 fokos, furmark-kal terheltem, 78-ig ment fel, a venti pedig 32%-on pörgött, de ugyanúgy zörögve. Lehetséges hogy szar rajta a venti? vigyem vissza gariba? vagy van itthon egy AC Accelero S1 rev.2-es hűtőm. tegyem rá azt? egyáltalán rámegy?
A másik dolog, hogy utána végig futtattam a Vantage-ot, és "csak" 10500 pontot értem el, egy 3.6-ra húzott E8400-el. A gpu score: 12700 volt, a cpu: 7015. Ez normális? mert láttam a tesztekbe hogy általában ilyen 14000körül kapnak ezek a kártyák, de azok nem mérvadóak, mivel általában i7-el, vagy valami izmosabb 4magos procival tesztelik.
A harmadik dolog, manuálisan próbáltam szabályozni a ventijét a catalyist-ba, (9.11) de nem változott semmit, akár hány %-ra állítottam a ventit. Ez nálatok sem megy, tehát fos a driver, vagy tényleg a karimmal van gond?Bocs ha hosszú voltam, de az ideg megöl hogy kiadok 65k-t egy karira, és ilyen gyerek hibákba futok bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest