- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
adamssss #9634 üzenetére
Én azért a helyedben nyomnák neki egy MemTest-et!
(biztos ami tuti alapon
)
Sárpac: Na ügye, hogy csak az a fránya Crysis ilyen mocsok
, szerintem neked azért "hibázik, pöttyözik" többet a karid a crysisban mint pl nekem, mert neked ahogy írtad a gyári feszed is csak 1,1v az 1,162v helyett, úgyhogy szerintem a karid jó csak kellene rá írnod egy bioszt amiben a feszt beállítod 1,162v-ra és még a gpu-t is felnyomhatod ilyen fesz mellett 920-950-re.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
adamssss #9623 üzenetére
Ezek a memók 1250-re vannak hitelesítve és gyárilag is csak 1200-on mennek és ha te azzal vissza viszed, hogy nem viszi az xxx órajelet tuningolva akkor úgy körberöhögnek, hogy besz.rsz!
A kékhalál már más téma(nem vga hibára utal), ezek a vga-k inkább csíkozni szoktak, amúgy a konfigod is tuningolva van esetleg mindent vegyél vissza alapra és úgy próbáld meg, a ramjaidat is teszteld le és nem tudom az oprendszered előéletét, szűz win lett rakva az új karinak vagy nem, ha nem akkor érdemes azt is kipróbálni, hogy új wint raksz fel a karinak. -
fsb1000
nagyúr
válasz
adamssss #9434 üzenetére
Robi BALBOA szerint: [link]
Egyébként meg "egyszerübben": Ha bekapcsolod a VSync-et, akkor szinkronizálja a monitor képferkvenciájához (ált. 60 1/sec) a képmegjelenítést,.
Vagyis nem lesz 1/60-nál rövidebb képmegjelnítés és ez tehermentesítheti a GPU-t valamennyire. Persze csak akkor, ha lenne 1/60-nál rövidebb megjelenítés.
Ezért lehet jótékony hatása a microstutteringre, ahol a képelcsúszások után/elött egészen rövid képmegjelenítési időközök is vannak. Ezek megszünnek a Vsync bekapcsolásával.Tehát nem közvetlenül az fps-t limitálja a Vsync=ON, hanem a képkockánkénti időközök minimumát, de ez mégiscsak hatással van az fps-re, azaz a másodpercenként megjelenített képkockák számára.
-
WesTM
őstag
válasz
adamssss #3957 üzenetére
Ha jól ki tudsz jö9nni a cseréből, mindenképpen érdemes váltani.
Kisebb fogyasztás, teljesítményben már most is többször van előrébb mint a 4870x2, dx11, és a cf esetleges anomáliáival sem fogsz találkozni.
Egyelőre teljesen felesleges szvsz. belőle cf, de a későbbiekben mindenképpen jó lehet.
Megmondani nem lehet mennyivel lenne akkor gyorsabb kb. 60%-al, de oda már bitang erős cpu kell a megfelelő skálázódáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest