- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Örülök neki, hogy szerencsével jártál, én nem szenvedek tovább, holnap küldöm a kártyámat egy szakihoz, aki megcsinálja, ráadásul elég jó áron. Inkább belevágok ebbe, mint várok 1, vagy ha szórakoznak akkor több hónapot.
Hálásan köszönöm mindenkinek a segítséget, el is meséltem bent a melóban, hogy vannak még emberek, akik igenis próbálnak embertársukon segíteni!!!
Scholes9, szerintem igenis fontos a 3 év gari, nem biztos, hogy mindenki lecseréli a kártyáját 2 év után. Igaz nekem 8800 gts-em van, ami valóban behalt, és sajnos macerás lett a gariztatása, de a mai napig el tudok vele játszogatni, igaz nem full HQ-val, de nem panaszkodom kiszolgálta magát a kártya.
Elkezdek összerakni egy 5850-re, remélem mérséklődik egy kicsit az ára, egy pár évig tartani fogja magát remélem!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest