- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Nem vevőfelhajtási szándékból írtam amit irtam
De mindenki annak veszi aminek akarja. Itt az emberek segítése a fő szempont (számomra)! Sajnos vagy nem , sok boltban a fülük botját se mozdítják ilyen s hasonló kérdések illetve szerelési problémák esetén! Ezért is írtam amit... az meg hogy nem értenek egy sima tx2 felszereléséhez...nem kommentálnám...
-
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Bőven elég, de kicsit teszel hozzá s vehecc minőségibb tápot! FSP, Chieftech, Gigabyte, Corsair...
Javasolnám ezek közül válassz inkább!!!!
A PCIe jó kérdés, ugyanis én már 2 x futottam bele oylan alaplapba amiben az 5xxx-es széria meg se nyekkent s PCIe- 2.0 volt!
Tehát erről meg kellene valahogy győződni, hogy megy-e a lapodban(Pl ha hozzánk behoznád a lapod, mi ki tudunk próbálni ilyet)
Szerintem felesleges a 2 GB-os verzió, de ha nem sok az árdifi, vedd azt! -
Goldmen75
őstag
Nekem is 5870-em van, Crysis-re felpakoltam a master configot s még azzal is ful full beállítások mellett, akadásmentesen futott!
-
Goldmen75
őstag
Azok a csíkok driver hibák voltak az 5000-es szériánál, mint később kiderült!
Szerintem az 5870 még mindig a felsőkategória képviselője! Hiába jelentek meg a 6000-es szériák, alig tudnak többet kihozni egy-egy játékból...tehát egyenlőre felejtős...kivéve aki rámegy a tesszellációra, amit amúgy sem sok game támogat, illetőleg alig-alig látni a gamékban... -
Goldmen75
őstag
Esetleg akkor fogok elgondolkozni a váltáson,. ha a crysis 2- akadozna
-
Goldmen75
őstag
Én is el akartam adni az 5870-emet, de semmiképp sem ilyen olcsón, hisz még tartja az árát, ráadásul szinte alig tud többet az új széria, úgyhogy marad!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Dj Dekko! #16385 üzenetére
Azért azt a fontos dolgot ne feledd, hogy a crysis első része meglehetősen optimalizálatlanul jött ki! Nézd csak meg a warhead-ot! Az már sokkal jobb lett s ebből tanultak is...
No meg olvastam is hogy a crysis 2-nél is figyelnek erre, netörténjen meg az ami az első rész alkalmával sok játékost bosszantott...
Én maradok az Ati-nálremélem a 6970-annyival jobb lesz az 5870-nél, mint ez a 4870-nél)
-
Goldmen75
őstag
Mi van mi van??? MIt tesztelgettek mafiával?
5850 mellé gt 220 s pár fps? Persze, hisz csak ha fizika van, akkor lép életbe a gt220! Amúgy nem csinál semmit, sőt akár picit vissza is foghatja a radeont!
Viszont ha fizika van, leng a zászló, túttuk a padlót, falat stb, akkor minden repül szanaszéjjel mint a valóságban -
Goldmen75
őstag
Rég voltam itt gyerekek
Mit szóltok a GTX 460-hoz? Valljuk be, ez most tényleg jól sikerült!
Na nem akarok átpárolni! nem azé írom
Csak kíváncsivagyok itt nálunk ati-fanban mit szólnak hozzá
-
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
válasz
Sárpac #14549 üzenetére
Oké, vannak kirívó esetek sajna, olyankor megbeszélés tárgya (akár fogyasztóvédelem), főleg ha egyik fél sem tudja bizonyítani, hogy kinél történt a "baleset"...
Ritkán hálisten,de előfordulnak ilyenek.
Ha pl elviszel eg hdd-t ami gyári fóliában érkezik s visszahozod hogy nem műkszik s láthatóan pl égés nyom van rajta, vagy a sata csati le van törve vagy tetején horpadás(csak hogy pár pl-t említsek) akkor nem vagyunk kötelesek cserélni, max átvesszük feltételesen s megy tovább nagykerhez garba... -
Goldmen75
őstag
válasz
BullKoxa #14279 üzenetére
Én sima papír kukkereket rendeltem, de mindet!! Mert ahány film, meg bemutató meg kép, annyi szín, nehogymá ne lássam mindet
Dehogy kell 3d-s moncsi!! Semmi! Nekem "sima" 5870-em vanMeg 24" samsung moncsim, meg a kukkerok
Mellesleg az analgif-es(színes szemüveges) megoldásoknál, tök mind1 milyen a monitor, mert itt a színekkel csapja be az agyad
A 120/200 Hz az a polár technológia átka...jó drága s nem sokkal jobb mint színesbe!
Egyébként a colorcode szemüveggel a legjobb nézni a természetesen colorcode anyagokat! -
Goldmen75
őstag
Nekem már pár hónapja fenn az iZ3D s meg kell mondjam nagyon állat!
Még régebben rendltem neten 3D szemüvegeket, az összes fajtát, iz-ben csak beállítom a színkódot, meg a játékok elején lehet konfigurálni mélységtől kezdve mindent, aztán go!Wow, Crysis pl nagyon ász így!
-
Goldmen75
őstag
Én mosmá megvárom a 6000-es szériát
Mayhemmel jáccott valaki? 750.000.- nél tovább az istennek se tudok jutni...mi lehet a trükk a nagy eredmények érdekében?!
-
Goldmen75
őstag
válasz
kasa85 #11201 üzenetére
Én már 2-3 x meg lettem "fenyegetve" hogy a "sarok" vagy mi! Döntsek
Sarok= az én kis birodalmam ahol mindenféle kacat van, természetesen PC birodalom
Mi= Feleségem s kislányom..Na ilyenkor meghúztam magam egy ideig, de hát...mikor már habzik az ember szája...
Nálam az a "baj" hogy 8-9 éves korom óta hobbi is, s ezt még a párom se érti meg...Na de visszatérve témaadónkhoz
Találkoztatok már valami infóval a 6000-es szériára vonatkozólag?
-
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #11199 üzenetére
Mekkora fiad van??
Az én lányaim 13 és 3,5
A nagyobbik tavaly kapott tőlem egy pc-t, de már a Sims-3 hoz kéne neki fejleszteni...jövőre ballag....s finoman megkérdezte : -apucikám! Vennél nekem ballagásra egy laptopot? .....no comment
-
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #11195 üzenetére
A család, gyerek, meg a jelen gazdasági helyzet okozta nehézségek azért rendes visszatartó erők ám!
-
Goldmen75
őstag
Nekem corsair-ra fája a fogam, chieftech helyett, de hát ugye árban van némi difi
Bár simán viszi az 5870+gt220 párost, de jobb a békesség
Hozzánk nemigen jön vissza Giga táp, a 460W-osat viszik mintha kenyeret vennének
De ez régió meg user függő sztem.. -
Goldmen75
őstag
10.4 , letölt, telepít elindít, 1 perc, reboot, s nyomom tovább a metro 2033-at.
sehol semmi probléma, semmi fagyás akadás! -
Goldmen75
őstag
Üdv!
Ha tud valaki segítsen!
Egyik ismerősömnek AGP-s atija van, DVI-HDMi-vel ráment a plazmára, de csak klónozni tudom.... XP op, úgy kéne neki ,hogy plazma csak kiterjesztett legyen, ott csak filmet nézni akar, de ccc-ben sehol sem tudtam neki átrakni...valakinek 5let?Megköszönném!
-
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #10763 üzenetére
Akkor Te is kemény vagy!
-
Goldmen75
őstag
Nálam a berakott GT220 mellett is 16x-osan ment az 5870!! A GT meg 8x-an!
-
Goldmen75
őstag
válasz
atesss #10717 üzenetére
Sajna az S-videonak leáldozott!
Én már rendeltem nagykertől VGA-t amin a leírásban s a képen ott virított,de mikor megkaptam s kibontottam ügyfél előtt, estünk pofára, hogy van rajta HDMI, meg DVi,meg Dsub, de egy deka s-video sem.....Állítólag létezik valami átalakító....
-
Goldmen75
őstag
válasz
Robi BALBOA #10622 üzenetére
Az az "egy darabirg" lehet hamarabb eljön mintsem gondolnád
-
Goldmen75
őstag
válasz
LordDarkness #10608 üzenetére
Leálltak vele, úgy tudom pénzügyi dolgok vannak a háttérben.
-
Goldmen75
őstag
Lehet hülyeséget kérdezek, de ennek a leragasztásnak mi értelme?
-
Goldmen75
őstag
Srácok!
Próbáltátok már ezt:Nem kell méregdrága 3D-s monitor,meg vacak s szintén drága Nvidia kari + kukker!
7végén kipróbáltam s Crysis, meg Wow, nagyon állat látványt nyújtott!!!!!
-
Goldmen75
őstag
Gyerekek! Egyszer volt csak fenn nekem a Dirt2, de az nem véletlenül nvidiára optimalizált game, mint sok más? Mert akkor ne csodálkozzunk, hogy a 470-többet nyom mint az 5870!
-
Goldmen75
őstag
válasz
Comedian #10377 üzenetére
Üdv!
Az 5870 referenciával is teljesen jól jársz!
XFX-et ne erőltesd szerintem, vannak néha "kompatibilitási" gondok!
Sapphire, Gigabyte tökéletes(nekem is GBT van refes!3 év garral!)Az i7-860 inkább szerintem, mert a 3 csatornás ramok jóval drágábbak, meg hozzá az x58-as lap is!
A 1156-ba viszont olcsóbb a CPU is ram is, s ha játékra használod sok difi nincs közöttük!
De még megfontolandó lehetne a még olcsóbb i5-750!
Nagyon jól sikerült széria s tuningban sem utolsó!(saját vélemények)
Üdv
-
Goldmen75
őstag
válasz
CooLM@$TeR #10368 üzenetére
Én nem vagyok híve a VGA húzásnak, várj meg olyasvalakit aki ezt csuklóból teszi
-
Goldmen75
őstag
válasz
CooLM@$TeR #10366 üzenetére
Vapor-X-esnek jobb a hűtése s ez miatt simán elérheted vele a "mérgezett" teljesítményét ha akarod! Ezért sztem kár több pénzt kiadni, ráadásul csendesebb is!
-
Goldmen75
őstag
Árban a Corsair majd 2x annyi mint egy giga!
Nálunk a zöm eladás giga 460W meg FSp
Corsairt csak az vesz akinek vagy "komoly" gépe van, vagy sok pénze
Nekem is Chieftech van ,pedig ebben dolgozom -
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #10339 üzenetére
Mi is nagykerezünk is, bár nem mindenkinek, de kedvezményt tudok adni, természetesen!
Üdv! -
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #10336 üzenetére
Gyere be pécsre, adok én neked jó áron jó tápot!
Meg Gt220 is van több fajta. -
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #10333 üzenetére
Sajnos igen, igaza van!
Olyan mint a HKC tápok pl.
Corsair, chieftech, gigabyte, fspEzekkel érdemes foglalkozni, elsősorban a corsairral.
-
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #10332 üzenetére
Üdv!
Ha nem tervezel 2-3 VGA-t a gépedbe, akkor nagyon is felesleges!
Inkább egy Corsair 550-vagy 650W!!! a modularitás nem fontos, de ez a te döntésed. -
Goldmen75
őstag
Hát ha az én 450-es Chieftech-em elviszi GT220-al a rendszert 300W-al, akkor elvileg annak is el kell, az 550W -ból 350-et csak lead?!
Bármennyire is LC
-
Goldmen75
őstag
válasz
Televan74 #10270 üzenetére
Nincs energiatakarékosság???? Kemény!
PCI-E 2,1
PCI Express® 2.1-Most már a legigényesebb grafikai alkalmazásokat köszönhetően a PCI Express® 2,1 támogatja, ami lehetővé teszi akár kétszeres teljesítmény a jelenlegi PCI Express® kártyával. Megduplázza a busz szabvány sávszélesség 2,5 Gbit / s (PCIe 1.1) 5 Gbit / sec -
Goldmen75
őstag
válasz
Gerisz #10266 üzenetére
Aham!
De milért 5 hó a gar???
Mikor ezek pár hónapja jeletek meg s a shappire 24 hó gart ad a termékekre, ráadásul dirt2 meg pacific-es verzió tudtommal nem is volt piacon!
Szal érdekes, s főleg ennyiért?!Magánvélemény: Nekem többet jelentene (jelent is) a teljes gari! Mert ha 5 hó után behal, akkor az ember szép pénzt dob ki az ablakon...
-
Goldmen75
őstag
Ha "megmutatod" azt a hírdetést, megnézzük, segítünk. Azért aprón venni egy ilyen kaliberű vga-t!? ....Bár gar még majd 2-3 év, mivel most jelentek meg.
-
Goldmen75
őstag
Igaz nem egyhuzamban, de minden reggel 1 órát nyomom én is a metro-t (még kicsilányom fel nem kel
) de nem tapasztaltam még se fagyást se más egyéb problémát!
-
Goldmen75
őstag
Hol van a legújabb ati drv?
-
Goldmen75
őstag
válasz
radi8tor #10164 üzenetére
Az nekem sem indult el!
Van egy physix screensaver, amit én feltettem, na az csúcs volt!
Egy golyó pattog egy "úton", mindent lehet állítani. Ha bekapcsoltam a fizixet, minden borult szanaszéjjel stb, röccenésmentesen. Ha kikapcsoltam, akkor az 5870-em szenvedett elég rendesen -
Goldmen75
őstag
Én igazából a crysis 2- s annak igényére leszek majd kiváncsi, tényleg remélem elmennek ezekkel a vasakkal
-
Goldmen75
őstag
válasz
Stukker1987 #9974 üzenetére
Ezt hol láttad, olvastad??
-
Goldmen75
őstag
válasz
Robi BALBOA #9820 üzenetére
De ez még hagyományos rezsó, nem indukciós
Az kevesebbet fogyasztana
Hivatalosan még nem jelent meg nálunk, úgyhogy kétlem hogy lenne -
Goldmen75
őstag
válasz
Robi BALBOA #9818 üzenetére
Van hát! (csak nem nálunk)
-
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
MINDEN nem lehet tökéletes
Mondjuk nézzünk egy PS3-at, 1 platform, nincs varia, nincs húzás, nincs driver...ott minden úgy megy ahogy az oda van írva. Mi h...e PC-sek, meg buzulunk itt mindenféle moddingokkal, meg 1000 féle alkatrészekkel, driverekkel, aztán csodálkozunk hogy mindig van valami nyűg...
-
Goldmen75
őstag
Én is találtam már "hibát" a crysis-ban, még anno irtam is itt régen, a ház belső felének egyik fala szépen pöttyöződött...de semmi más
Még a nap se sütötte, hogy attól esetleg...de nem foglalkozom vele különösebben
-
Goldmen75
őstag
Na akkor mostantól ezzel tesztelünk gyerekek?
Heaven -
Goldmen75
őstag
Ha esetleg valakinek van egy " felesleges" 5870-es karija occsón,kéne a másik mellé, mert meg-megakad a crysis warhead
-
Goldmen75
őstag
Ez is egy nézőpont
-
Goldmen75
őstag
hát....sehol nem találom a gta4-et.....így nem tom kipróba
-
Goldmen75
őstag
Most olvastam az AMD Open Psyhics-éről...kiváncsi leszek mikorra s mi lesz belőle, mert akkor lehet mégiscask tudnak majd fizikázni, az ati karik...?!
Ehun -
Goldmen75
őstag
válasz
fsb1000 #9401 üzenetére
Na hazamegyek felrakom én is a GTA4-et, erre már kivi vagyok!
Sokan mondják hogy meghálálja a 4 magot stb...de hogy a Te konfigodon ne menne rendesen?! Nem értem...vagy valamit félreértettemNekem az i5-750 4egész valahányon már ment léggel(TX3), de visszavettem mert feleslegesnek tartottam, így is minden frankó..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest