Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
1200-as TB, még az elején gyorsan kipróbáltam, hogy mennyit bír és a SoftMenuIII-ban a szorzókat állítgattam, így lett 1333-as. (nem ezen járatom mert sajnos nagyon meleg. 55 fok, használat közben 59-60) minden esetre én nem is tudtam, hogy az Amd-k szorzózárasak lennének... (még szerencse)
-
zsborbas
aktív tag
Jól olvastad, jól értetted. Igen, nekem is egy 1,4TB (266) van és szorzózár mentes gyárilag. Sorozatát ne kérdezd, nem tudom, és e miatt nem is fogom levenni róla a WBK68-at. :) Egyébként ezzel a hűtővel 1533-ig próbáltam húzni, de ott már nagyon melegedett. Ja és az FSB-t nem kell bántani a tuninghoz. Ez sem utolsó szempont, ha a RAM-ot nem karod cserélni. :) Nem fagyott, de 'jobb a békesség alapon' visszavettem 1466-ra. A mai napig így megy, semmi fagyás, csúcson járatva (SETI vagy UD max prioritással) 60 fokig meg fel. ASUS A7V133-C-ben.
-
Lomos
aktív tag
Hali!
Hogy tudod felhuzni az 1500+ ost 1400-ra?
Es most 3 nap tapasztalat alapjan 41-42 fok, melo kozben (Counter-Strike, Quake, stb.) 45
es ezt motherboard monitorral merem.
Ha kinyitom az ablakot, akkor 2 fokkal alacsonyabb, ha bekapcsolom a futest akkor kb 1-el magasabb :-)
Ja a config Abit KG7Lite Ath 1500+ es Coolink 111
Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- Ford topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest