- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szcsaba1994 #22012 üzenetére
Üdv!
Majdnem egy hónapja cseréltem le az E8500-ös procimat egy Phenom II X4 945-re, pont a játékok miatt, mert már nagyon szükség volt a négy magra. Nálam egy HD 7770-es Vapor-X-es VGA-val van párba, 1920x1080-as felbontáson. A prociról eddig csak jót tudok mondani. Igaz a gyári hűtőt azonnal lecseréltem, egy Xigmatek Lokira, így gyakorlatilag alig van hangja, terhelés alatt a procik hőfoka még a 35 fokot se éri el, AMD OverDrive-val, és CPU-Z-vel szoktam nézni. A procit amennyire csak lehetett alulfeszeltem, így a fogyasztása is alig több mint amennyi az előzőé volt, enyém 1,225 V-ot kap jelenleg, próbáltam ennél alacsonyabban is, de a BF3-multija alatt 20 perc után kifeküdt. Amit már írtak is, a négy mag miatt a minimum fps-ek magasabbak lettek, stabilabb és nincs akkora ugrálás, mint az E8500-nél. Szóval én csak ajánlani tudom ezt a procit. -
Redneck
nagyúr
válasz
szcsaba1994 #22012 üzenetére
Igen a Phenom memóriavezérlője DDR2 és DDR3 szabványt is támogat. FullHD-ben az 5770 sok programban már kevés lehet. Bár én 4850-el is toltam TV-n, egy-két kivételtől eltekintve nem volt rossz. Azokhoz viszont bika gép kell.
-
Redneck
nagyúr
válasz
szcsaba1994 #22007 üzenetére
Erre nem lehet egyszerűen válaszolni és grafikonon ábrázolni. Vannak játékok melyekhez bár nem elengedhetetlen de ajánlott a 4 mag alapból. Nekem volt a 965 előtt 545-ösöm ami bár ment 3,6-ot lazán de az élmény összehasonlíthatatlan egy ugyanilyen vagy akár alacsonyabb órajelű teljes értékű Deneb processzorral. Az 5770 is remek kis kártya, valószínűleg ezzel a kombóval minden játék elmegy közepes és néha kicsit magasabb beállításokon. Attól is függ mennyi és milyen a RAM-od, a processzor hogy van beállítva, a VGA van e húzva és ha igen, mennyire.
Szerk:
A 4 magos processzorok minimum fps-e is jóval magasabb, így megszűnik a ronda fps drop ami rohadt idegesítő 2 magon. Nekem sajnos feloldhatatlan 545-öm volt, de pár engine nem szereti az AMD 2 magosokat. Azért egy Core 2 Duo E8xxx (nem mai tech) sokszor jobban szerepelt a kis Phenomoknál. -
endruboy1
senior tag
válasz
szcsaba1994 #22007 üzenetére
Hát ahhoz képest mérföldekkel
. Tessék itt van egy összehasonlítási alap, Ph II X4 940 vs X2 4600+ (utóbbi erősebb a 3800-nál). [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest