- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Birkesz #26541 üzenetére
Nem akarok görénynek tűnni, de ha veszel egy új lapot és egyből elfossa magát a CPU miatt akkor esélyes hogy azonnal cserélik. Erre nem vennék mérget, és nem volt még részem ilyesmiben, de vettem már gyárilag rossz alkatrészt. Aznap visszamentem és három lehetőségem volt: ugyanolyan, másik különbözettel, pénz vissza.
Ha új deszkát veszel, mindenképp olyat ami az újabb procikhoz is jó.
Ha a CPU-d halott (a történetből nem értettem hogy visszakaptad e) akkor el kell gondolkoznod egy Inteles konfigon is. Nem valószínű hogy rosszul járnál egy mITX-es i3-mal ami később i5-re bővíthető.
-
csabika0001
senior tag
válasz
Birkesz #26522 üzenetére
A múlt hónapban volt szerencsém ehhez az alaplaphoz.
A PCX től rendeltük mert akkor ott 15e volt(rev 6-ot küldenek). Ez egy marha jó választás ha bazi olcsón akarsz venni am3+-os alaplapot. Első fogásra azt éreztem hogy ez a kis szar jobban össze van rakva mint az én 990FXA-UD3 lapom. Hűtve van a VRM(125W+), egyszerű biosa van(nem Uefi), ennek ellenére még tuningolni is lehet benne. Igen tudom a 760G nem mai csirke, de van rajta integrált vga +HDMI kimenet.
3 év garancia ! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest