- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
-
-
vakond5
őstag
válasz
darál0w #12145 üzenetére
Figyelj, a legkisebb bajom most az alapelv olvasás. Tegnap adtam el a 7750es AMD-met, akitől meg vettem volna a 920as, visszamondta, úgyhogy momentán senki sincs akinek lenne 920asa. Egy 5400+ megy most a gépben, ki se tudja hajtani a GTX260-at, szóval játsznani se tudok. Fogalmam nincs mikorra lesz új procim, ezért próbálok minden követ megmozgatni....
-
Cadal
őstag
válasz
darál0w #12132 üzenetére
Régebbi alaplapoknál volt divat, hogy ha a user hozzányúlt a szorzóhoz, vagy a proci feszültséghez, akkor nem működött a C&Q aztán ezt lassacskán bios frissítésekkel orvosolták többé kevésbé. Az AM3-nál meg szerintem már minden lap teszi a dolgát tuning esetén is, ha biosban engedélyezve van a C&Q.
#12137 Tomko78: hmm, érdekes. De végül is ha működne 4Ghz-nél a C&Q akkor úgy használnád a 24/7 a procit?
-
zozyk
addikt
válasz
darál0w #11986 üzenetére
Nem alap...
Ez van rajta:
Arctic Cooling Freezer 64 Pro -
Boogie33
senior tag
válasz
darál0w #11819 üzenetére
Megértelek,így kívülállóként nem értheted csak az utóbbi időben sokszor megszívtam a f...t hogy megvettem dolgokat és utólag derült ki hogy nem jó ez-az miatt ezért megfogattam hogy bitangul körül járom a dolgokat mielőtt veszek bármit is.Amikor a mostani PC-met vettem be mentem egy üzletbe mondtam hogy mire kell a gép és össze rakták,de már rögtön megszívtam a hozzá nem értésem miatt mert olyan szar tápot raktak bele hogy olyan hangja volt mint egy repülő hajtóműnek.Most kezdtem foglalkozni a témával mélyebben ezért a határozatlanságom,de majd megoldom és ha sikerült (ha megengeded) írok majd.
-
Boogie33
senior tag
válasz
darál0w #11802 üzenetére
Nem az a baj hogy kevés a píz,hanem nem tudom hogy érdemes-e azért új lapot venni hogy belemenjen a 955 vagy elég régi lappal a 945 viszont akkor több memoria.Az hogy esetleg az új lap 10 vagy 13k az már mindegy csak a 20k na az már nem.
Az a két Asrock lap mind a kettő ATX-es az nem jó. -
Boogie33
senior tag
válasz
darál0w #11796 üzenetére
A helyzet a következő:vagy veszek egy Phenom II X4 955BE-t+egy Gigabyte GA-M68M-S2P lapot de akkor marad a mostani lapomba lévő 2GB ram vagy veszek mostani lapomba egy Phenom II X4 945-t + az egyik 1GB-os ramot lecserélem egy 2GB-osra.
(Ha csak nem találok valahol 95w-os 955-t) -
Boogie33
senior tag
-
potyec
tag
-
grandtour2
tag
válasz
darál0w #11621 üzenetére
Én használnék, de alul vannak manapság a programozók fizetve, és szarért hugyért nem irnak bele pl 7ZIP -be egy visszafejtett rar decodolot multi core-ra..
marcsak azert sem, mert sok minden stream-re pakol kifele es nem blockba
kivetel pl : pbzip2 talan...
Maskeppen:
- Hello, multi core-os a tomoritom..
- Komolyan???
-Igen Komolyan, nezze,d meg itt a demo is, nezd h tomorit befele MT-n
-Azta, es kifele??
- WTF ????? -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
darál0w #11609 üzenetére
Nagyon kösz! Amúgy a termék nem CPU, de muszáj volt egy népszerű topicba postolnom hátha valaki még fenn van itt
Egy Gigabyte 6850es kártyáról van szó, és fél nap alatt 2000ft-t esett az ára az Iponnál, ahol most ugyanannyiért az OverClock változatot adják, gondoltam ha 49k, legyen az. Amúgy szted Chieftec 450W + X3 720 @3.2GHz még elviszi a tuningolt karit? (775->820MHz ill 4000->4200 a tuning gyárilag). Egy itteni fórumosnak a sima Gigabyte 6850 van ugyanezekkel az alkatrészekkel. és neki elég a 450W. Engem az érdekelne h az OC változatnak is elég-e 450.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest