- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Gyuri27 #11637 üzenetére
Tekintve h pl VRM ügyileg már egy normálisabb Z370 is elég alájuk és csak kopasztás lesz az új kétlem h bármennyit is "várni" kéne rájuk.
Nyilván a tesztek jöjjenek csak, a vakon vásárlást meghagyom az aprón előre utalóknak..
2800X.., nem lesz itt a kalapból kirántva 1+Ghz, ha pedig mégis, megnézi az ember mit megy egy VEGA és ahhoz képest mennyibe kerül.., vagy annyiba fájna a medzsik +1Ghz 2800X mint 9900K vagy még többe.., értjük ugye-e..
"Felkészültem.."
(#11638) Televan:
Várd meg a Navit, én 3éve eleve Fijit(Fury) akartam venni, HBM csuda és technorizsa, szerencsére nem tettem, kijött, ára duplája volt mint a 390X-nek (ezt dicstelen haláláig tartotta is..), vRam a fele, rakat driveres nyűg. Egy évre rá már volt vagy egy tucat játék amiben a 390X lebrommugta a nonX verziót, köszi-helló. Aztán jött a VEGA.., khm, hagyjuk.
Ezt melléveszed (pepitában..) és így kb ennyi. Érdemes egyként megnézni h adott postban a 4db közül amikor olyanokat írok h x ideje egy adott driverre vagyok korlátozva azt mikor írtam és most ma mi az aktuális dátum.
Tőlem aztán mindenki azt vár és vesz amit akar, részemről sztem elég türelmes voltam, sőt, külön büszke vagyok rá h rage és leeresztett redőnyön keresztül történő ablakon kivágás nélkül átvészeltem az elmúlt időszakot, elvégre is nem egy alkalmi Radeon vásárló volnék (aki éppen belenyúlt a "jóba"..) hanem olyasvalaki aki annyi ideje volt hozzászokva egy bizonyos szinthez és színvonalhoz ami alatt konkrétan egy gyermeket fel lehet nevelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged