- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoolla
aktív tag
Nem toom mennyire vasaroltok mas cuccokat, de ez a hiany nem csak a szamtech cuccoknal, konzoloknal van jelen. Rendeltem a kolkeimnek kis bringat, trampoline-t. Mindkettore vartam majd egy honapot. Ket kulon helyrol. Sajnos ez lesz az uj normalis. De ezt felreteve es annak ellenere, hogy 7970 cf volt az uccso amd setupom, en nagyon orulok, a jelen teljesitmenynek AMD oldalrol. Aztan lesz kartya amikor lesz. Persze ez nem ilyen egyszeru annak akinek nincs, vagy nincs normalis kartyaja, de legalabb latja mindenki, hogy erdemes varni.
"It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness..."
-
DeathAdder
veterán
De legalább az Asrock még fent van, bár egy másodopercig nem volt kapható, de azért fent van
Sapphire azóta is "előrendelve", és lassan egy hete semmi infó, nyilván egyre biztosabb, hogy ebből nem lesz semmi ahogy számítani is lehetett rá, szerintem többszázan várják a rendelésüket, ha véletlen kapnak is árut előbb hozzájuk fogják eljuttatni és csak utána válna ismét elérhetővé a webshopban, ami szinte teljesen esélytelen.
Szerdán jönnek a customok, úgyhogy érdemes lesz ismét a képernyőre tapadni
-
arn
félisten
https://www.alza.at/sapphire-amd-radeon-rx-6800-xt-16g-d6244441.htm
Es tut uns leid, aber der Verkauf ist schon beendet
errol ennyit.. de a penzemet akkor igazan visszaadhatnak maguktol is, ha egyszer elismertek, hogy a budos eletben nem lesz meg. oszinten szolva nem is tudom, hogy van e ertelme megint szerdan gorcsolni. ha az ember megrendeli es kifizeti, meg akkor sem biztos, hogy megkapod.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest