- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz tiborhor #7191 üzenetére
HDMI-DVI átalakító néven keresd, csak figyelj a szabványra, DVI-I, DVI-D, és DVI-A is létezik, elég jó leírás, amit ebben a cikkben találsz, nézd meg milyen van a monitorodon vagy az eddig használt kábeleden, és olyan átalakítót keress. Ez kétezer forint alatt meg kell, hogy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tiborhor #7189 üzenetére
Oké, arra emlékszem, hogy ez nem jött be, de azt írtad, eddig DVI-porton használtad a monitorodat. A kártya ezek szerint hibátlan HDMI-el is, hoszen más megjelenítővel megy. Tehát, HDMI-DVI átalakítóval DVI bemeneten használhatnád továbbra is a monitorodat. Vagy valamit rosszul értettem az előzőekben?
[ Szerkesztve ]
-
-
RobberBaron
tag
válasz tiborhor #7144 üzenetére
Az AMD fórumon itt hasonló problémákat írnak le:
[link]
és ott a lila ennyire lila: [link]
Intel procival valakinek az segített, hogy a BIOS-ban újra engedélyezte az Intel VT - Virtualization Technology-t.
Másvalakinek az segített, hogy a Radeon Settings-ben a Virtual Super Resolution-t On-ra állította. [link]
A harmadik ötlet, hogy a Radeon Settings-ben On-ra állította a HDMI Compatibility Mode-t, vagy a HDMI Link Assurance-t. -
veterán
válasz tiborhor #7124 üzenetére
Nincs még előttem AMD driver, de valahol lennie kell olyannak benne, hogy színtér. RGB full-t válassz, vagy szemezgess az ottani opciókból, nekem talán "Y" valami volt, vagy hasonló, de több éve szenvedtem ezzel, sajnos már csak ennyi rémlik.
Na, meg is van, nagyon hasonló volt anno is:
"Open up Radeon Settings, select Display, on the primary monitor change the Pixel Format - doesn't matter what so long as it's changed. Your monitor will now return the green, and stop being purple/blue. You can return the Pixel Format back to it's original state (mine was "YCbCr 4:4:4")"
Annyi, hogy nálam pont ez az YcBCr-re állítás oldotta meg, de talán volt olyan,, hogy 4:4:2. Lövésem sincs, mi is ez pontosan, de itt volt a kutya elásva. Ha nem HDMI-vel kötöd össze, a hiba is eltűnik, ez tuti, ha esetleg ez a megoldás nem hozna javulást. Amióta ezzel cumiztam, azóta gyűlölöm a HDMI-t....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router