- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
opel8v #54259 üzenetére
Nekem van pár BH6. Még tán users manual is.
Az a példány is megvan, amit picit megkésve, 99-ben vettem,aztán évekig használtam.
Annyira jó volt, hogy inkább megtartottam, bármennyire is kellett volna a pénz az újabb konfighoz.Csak a CeleronA-300 hiányzik, ami 450/464-en ment végig. Az sajnos nincs már meg.
Csak olyanom van, ami nem 100MHz FSB ready.Mondjuk azért még értékesebb relikvia is:
Panasonic 1.44" FDD, amit 1993-ban vettem a Readyben 3200+fáért.
Ebben a meghajtóban az az érdekes:
-megvettem az első toronyházamat a Ready-ben, egy szeptember végi pénteki napon, gyorsat átszereltem a gépet bele, de fordítva dugtam rá a floppyra a tápot...IDE kártya és mindkét floppy szétégett.
A nagyfloppy ment vissza a Comparthoz, egy hónap alatt ki is cserélték...
A kisfloppy nem volt garis, ahelyett vettem ezt a példányt.
-a NYÁK sarka a csati alatt letört mert odaverődött, a buszhoz.
-oszt. társammal küldtem vissza a Redybe (neki útba esik, és gondoltam vagány, jobban kidumálja) gariztatni, hogy "nemjó". Hát nem jött be, nem garizták.
-utána megforrasztottam azt a két szál vezetősávot, ami érintett volt, valami hosszú piros dróttal amit aztán pillanatragasztóba ágyaztam végig., megjavult.. szóval így vettem használatba.
-öntvény váz, full halk, még nem találkoztam finomabban működő meghajtóval, azok után ilyen, hogy 22 évet volt használatban.
-beolvassa a 20 éve felvett noname lemezeket is, amit a SONY, Samsung stb. újabb meghajtók már nem...
-a vételára, az volt a legolcsóbb akkor. a többi (gagyibb) 4000+fáért voltak kaphatók akkoriban!
-ezzel sokszorosítottam kicsit később a COOL magazin Floppy mellékletét, talán 2 évvel később. (kb. asszem 3000db lemezt kellett másolni, ennek a 40%-a átment rajta), egyszer volt ilyen, aztán már CD melléklet volt később. De az is lehet, hogy nem a COOL melléklete volt, hanem valami diskmag. Nem túlzottan érdekelt mi van rajta, a pénz jobban érdekelt, mittom 5Ft/db...?
-ja és az első PC-mben is benne volt. -
válasz
opel8v #54233 üzenetére
ndd? Az igazi férfiak diskeditort használtak
Az 5x86 Peltierrel ment 200-at is, csak válogatni kellett.
arn: Persze, hogy az intel a legjobb. De annyival drágább volt, hogy a iDX2-66 áráért lehetett AmDX4100-at venni. Círix meg még olcsóbb (és lassabb) volt. A Cyrix 5x tényleg jobb clock2clock. Csak az meg nem megy olyan órajelen, mint az AMD féle. Amikor még volt választék minden pénztárcához és igényhez több gyártótól is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- LEGO klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest