-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
angyalpc2 #106088 üzenetére
SeriousSam1 1280x1024 High Metropolis1 Demo FPS : Fraps telepítése, belövése 60sec timedemo mérésre. Game indítása, felbontás beállítása, majd minden set fullra. Metropolis1 Demo indítása, az elindulás pillanatában F11, majd 1 perc várakozás. A Fraps menti a mérési eredményt, def a könyvtárába, vagy ahova a kimenetet állítottuk.
GLQuake1 1280x720/32 Timedemo Demo3 : game indítása - GLQuake -width 1280 -bpp 32 paranccsal, majd a konzolból a Timedemo Demo3 parancs után kapott FPS érték.
Quake2 Full 1280x960 OGL Map demo1.dm2 : game indítása, felbontás belövése, majd minden set fullra, utána a konzolból a Timedemo1-->map demo1.dm2 parancsok után kapott FPS érték
Fenti három kisebb felbontás/mediumra - nálam egy erősebb gép tesztsorában futottak.
Turok1-2, HalfLife1, RogueSquadron, RTCW, DeusEx...
...amik hirtelen eszembe jutnak. -
petakpa1
őstag
válasz
angyalpc2 #105654 üzenetére
Én egy Asus TX97-E lapban ami szintén PCI V2.1-es egy Sil 3114 vezérlős sata kártyát használok erre Samsung SSD840 vagy Kingston V100 SSD-kel rendszermeghajtóként.
Ezek a Sil kártyák alapból Raid kártyák, de én találtam olyan BIOS-t az enyémhez, amivel át tudtam flashelni sima SataLink kártyává.
Az én tapasztalatom az minél több átalakító, fordító chip/kártya van annál több az esély az inkompatibilitásra, nem megfelelő működésre. Ezért javaslom a PCI slotos sata kártyát ha régi gépbe SSD-t akarsz tenni.
-
Fücsök007
őstag
válasz
PCI-os ATA 100 raid kártya kell neked, onnan átalakíthatod az ATA csatit. (133-as változatot nem tudnád kihasználni!) Ezzel a megoldással olyan háttértárak is elindulnak, amit a rendszer nem ismerne fel alapból, jellemzően max. 80 vagy 120GB-os háttértárakat ismernek a PII rendszerek. Win98 mellé én win2000-et raknék, mert minden fontos elindul rajta mint korai XP-n, de gyorsabb marad a rendszer a kisebb CPU/RAM igénye miatt.
-
Pikari
veterán
válasz
Az SSD előnye ilyen gépekben nem az átviteli sebesség növekedésétől, hanem a véletlenszerű adatelérés idejének csökkenésétől következik be. Tehát amit te akarsz, az egy ata-sata átalakító. De nem mindegyik fog működni pentium2-ben, szóval lehet, hogy venned kell egy pár különféle típusút.
-
Czo
addikt
válasz
angyalpc2 #88844 üzenetére
Minden TUSL2 tamogatja a Tualatint (Azert TUSL es nem CUSL, mindegyik TUSL B steppinges). A 'C' azt jelenti, hogy P-s chipsetje van, azaz, nincs rajta VGA. Hangkartyas es hangkartyatlan verzio is letezett, mind a kettobol. A bolti, kereskedelmi forgalomban nem letezett Tualatin magos P3 (hiszen, ekkorra itt, mar a P4 volt nyomva), ezeket csak OEM-ek kaptak meg. A 815 'B' stepping sem a Tualatin P3-ak miatt szuletett, hanem a Celeronok miatt. Tehat, mivel, nem letezett a CPU, igy nem kellett az alaplap tamogatasa koze sem felirni. A Tualatin magos Celeront tamogato BIOS verzio tamogatja a P3-at is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged