- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bob011 #37112 üzenetére
NAgyon rég nem láttam ilyen lapot eladóként...
Meg úgy alapból is eléggé megritkultak a super Socket7-es lapok...
Én olyan 3-5ezer Ft-ra saccolnám az árát
sanchezsa! Elég csak a dupla ventillátoros kialakítást megfigyelni ezen a régi Enermax tápon... na jó persze ez túl sokat még önmagában nem jelentene, de hol látsz egy Vargáné/Acorp/Codegen tápon iylen megoldást?
Nekem is egy ilyenem van, az egy 3,4GHz@3,85GHz-es P4-es konfigot hajt AGP-s Radeon HD3850-el -
válasz
bob011 #22807 üzenetére
Ez nem tűnik egy működő egységnek (olyan mintha egy nagy fiókba összekukáztak volna random dolgokat, az egyik atx-es tápcsati (középtájt) pl. el van vágva és össze van celluxozva, hogy ne lifegjen össze-vissza, ill felismerhető a bal szélen egy Asus videókari hátlaptalanítva, jobb szélen pedig egy ide vezérlő), ahogy nézem inkább egy filmdíszlet lehet.
-
-
spista222
addikt
válasz
bob011 #22089 üzenetére
Az X1600 pro nálam kevés volt a 720p-hez egy egymagos 754-es Sempron mellett.
zoltanz Nálam egyszer lefagyott az XBMC és Youtube se akart menni így ment kukába.
snake1977 bármelyik kétmagos képes processzorból vinni 720p-t 2 GHz fölött(Pentium D kivételével) már 1080p-vel is lehet próbálkozni akármilyen rossz PCI-e es/Integrált VGA van a gépben.
-
válasz
bob011 #20337 üzenetére
Ettől a sráctól sokat vásároltam régebben.
Szerintem arra utal, hogy a proci beágyazott cucc lehetett, alaplapra forrasztott (soldered). Mivel ez unsoldered, így ez egy kiforrasztott darab, és nem véletlenül írja, hogy "collection only", azaz csak gyűjteménybe való, mert így nem használható.
Szerintem.
-
válasz
bob011 #20153 üzenetére
Esetleg ez? Még helyben is lenne neked. Vagy ha van fölös kicsi (max 540mb-os) 50 tűs scsi vinyód, én tudok neked prezentálni vesás lapot.
Rive; Gratula, sorozatgyártáson nem gondolkodol?Előbb-utóbb kideglenek az utolsó AT-és tápok is és akkor milyen jól jöhet egy ilyen, bár itthon biztos nem érné meg foglalkozni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest