- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerlaip
addikt
válasz
Emperor_ #34858 üzenetére
Dehogynem - én is vettem most sajnos egy ilyen lapot, amin egy kipukkadt kondi van, de szerintem ez minden gyártónál van. Ettől függetlenül pl. egy AN8 alaplap jó választás lehet. Tüzetesen nagy felbontásban meg kell nézni a képeket, azon nagyjából látszódhat, ha púpos a kondi, vagy személyesen vedd át, és nincs ilyen veszély.
-
válasz
Emperor_ #34853 üzenetére
Igen, az Abit lapok tényleg nagyon jó lapok...
Ez az Asus viszont tényleg nem egy tuningbetyár, de még a Deluxe-s kiadása sem...
HA a legjobbat akarod akkor DFI NF4 Ultra/SLI-t választod... Abitból az Nforce csippesek is nagyon jók, az ATI és VIA csippesek érezhetően gyengébben teljesítenek...
Ha tudsz szerezni, akkor jó alternatíva lehet az Epox megoldása is.... majd ezek után jönnek a Giga lapjai, illetve az Asus/MSI lapok... ezek már 280-as Ref clock-nál nyögnek... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest