- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
A faluban a legelső napon mikor elkezdték kötni az ADSL-t (2004 dec 28) akkor nekem is bekötötték (hogy hogyan lettem ilyen szerencsés, azt talán majd kifejtem valamikor). De akkor még csak Warcraft 3-at játszottunk neten, semmi mást, 2005 közepétől is csak Flat Out meg ilyenek mentek. UT (a klasszikus első) csak a 2010-es években mentek, akkor meg már bőven megvolt a 60+ FPS is benne.
Egyénként a tágabb barátiköröm sem nagyon használta játékra a netet a 2000-es évek közepéig, inkább a letöltögetés, meg a fórumozás volt hatalmas divat.
Mindemellett akik olyan szerencsések voltak, hogy már a 2000-es évek elején játszhattak neten, azoknál biztos számított az FPS, Quake 3-ban sem volt mindegy, hogy 30, 60 vagy éppen 120... (pl az alap lőfegyver annál gyorsabban lőtt minél több FPS-t adott a játék, ergo nagyobb damage-t lehetett kivinni ha jobban ment a játék, azonos idő alatt... de a rocket Jumphoz is kellett a sok FPS).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7800 x3d , Eladva ! Értékelésre vár .
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD FX-8150 8 magos AM3+ processzor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest