Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - iPhone topik
 - Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch

- 

Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hobizoli
nagyúr
válasz

Pikari

üzenetére
						ez a DDR3-bol is csak utolag johetett jol, mert akkor meg a 8GB is eleg volt, azt meg tudta 2db 4GB-s egyseg is...
de igazabol meg abbol is volt 8GB-s is, ha akarsz tudsz venni 16GB-t 2 DIMM-re, 32GB-t meg csak 8GB-sbol tudnal csinalni egyebkent is
de ha 32GB RAM kene barmihez, akkor mar eleve nem egy 3.-4.gen PC-t kene hasznalni egyebkent sem....amikor bejottek a DDR4-k 2015 korul a 6.gen-l ott mar a 16GB kezdett az "alap" lenni 2020-22-g nem is nagyon kellett tobb, max ilyen videovagos szerkesztos munkagepeknel, de az meg kitermeli
 - 

Pista0001
addikt
válasz

Pikari

üzenetére
						Ezzel egyetértek, 4. genből pár éve én is azért kerestem 4 foglaltost, mert "hegyekben állt" a 4 gigás modul itthon.
Újonnan viszont itx alaplapot vettem csak az elmúlt 15 évben, ott alap a 2 slot. Alapvetően túllövöm a ramot, így a gép élettartamán belül már nem kell bővítenem. Az első ilyen gépemnél nem volt így, az az 1 évvel korábbi konfig 2×2 gigáját örökölte meg. 2 évre rá bővítettem 2×4 gigára, a másik páros a másodlagos gépbe került, azzal is lett eladva komplett konfigként. 2014-ben vettem barebone-t (Intel NUC), abba is akkor még 2×4 gigát tettem, az van benne most is. Amire a processzora alkalmas még, arra ennyi ram is elég a mai napig. Ezután már a 2 AM4-es jött, mindkettőbe 2×16 GB-ot tettem, nem hiszem, hogy kifutnék velük ebből. A múlt heti szerencsés vásárlással még 2 db 2 slotos ddr4-es gépbe tudok ugyanennyit tenni, ebből az egyik a nappaliban a "casual gamer" 9. gen i5 lett, amibe ez a mennyiség már inkább túlzás is. Szóval egyetértek hobizolival, az elején jól kell vásárolni pár komponenst.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
 - GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
 - Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

DarthSun