Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho #113544 üzenetére
Nemtom hol áll a MAC 10%- ban, itthon még nem találtam nagyítóval sem MAC gépet, sőt ha nem Windows, akkor megtébolyodnak a népek, mint pld a Tesco/HülyeAzértNemVagyokBolt gazdaságos FreeDOS/Linux gépeknél - te erre kéne pakolni egy rendes Windowst - persze megértem, de én már nem vállalom, ill egész éjszakás telepítés lenne + setelés hogy minden fusson, - jóvan akkor 20k - ja annyiér nem kő', aztán csak parlagon hever a vas, mert még a nagymama sem tudja használni.
O365 előfizetés talán cégeknél lehet kifizetődő. Nálam tuti nem, a leszereléskor a Win10 Enterprise oprendszeremmel jött az Office2007 offline. Az online Excel+word meg ingyenes, fent összeollózom, aztán letőttöm és offline meg akármilyen kiterjesztést, grafikont szerkeszthetek hozzá.
Ps : almás telókat is inkább ilyen gazdagabb pirított ribancoknál látni, a környezetemben általános vélekedés hogy minden értelmes emberke tisztességes Android telót használ.
Mondjuk én a megkötései miatt sem használnám, avval aztán egy bitet sem lehet menteni a desktop gépre, ha rosál, akkor úszik minden családi fotó is, mint ahogy az ex kollégámnál is történt - persze mondta hogy ez ájfon esetén természetes, nem szabad akárhova másolgatni, meg letöltögetni, ami részben érthető, aztán behalt az eszméje, és sírva borult az asztalra, istenem az esküvői fotók is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 14400F - 4.7 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- i3-7100 / G4400 CPU, Több db + Garancia + Számla!!!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest