Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz frescho #113544 üzenetére

Nemtom hol áll a MAC 10%- ban, itthon még nem találtam nagyítóval sem MAC gépet, sőt ha nem Windows, akkor megtébolyodnak a népek, mint pld a Tesco/HülyeAzértNemVagyokBolt gazdaságos FreeDOS/Linux gépeknél - te erre kéne pakolni egy rendes Windowst - persze megértem, de én már nem vállalom, ill egész éjszakás telepítés lenne + setelés hogy minden fusson, - jóvan akkor 20k - ja annyiér nem kő', aztán csak parlagon hever a vas, mert még a nagymama sem tudja használni.

O365 előfizetés talán cégeknél lehet kifizetődő. Nálam tuti nem, a leszereléskor a Win10 Enterprise oprendszeremmel jött az Office2007 offline. Az online Excel+word meg ingyenes, fent összeollózom, aztán letőttöm és offline meg akármilyen kiterjesztést, grafikont szerkeszthetek hozzá.

Ps : almás telókat is inkább ilyen gazdagabb pirított ribancoknál látni, a környezetemben általános vélekedés hogy minden értelmes emberke tisztességes Android telót használ.
    Mondjuk én a megkötései miatt sem használnám, avval aztán egy bitet sem lehet menteni a desktop gépre, ha rosál, akkor úszik minden családi fotó is, mint ahogy az ex kollégámnál is történt - persze mondta hogy ez ájfon esetén természetes, nem szabad akárhova másolgatni, meg letöltögetni, ami részben érthető, aztán behalt az eszméje, és sírva borult az asztalra, istenem az esküvői fotók is...

A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák