- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz frescho #113544 üzenetére
Nemtom hol áll a MAC 10%- ban, itthon még nem találtam nagyítóval sem MAC gépet, sőt ha nem Windows, akkor megtébolyodnak a népek, mint pld a Tesco/HülyeAzértNemVagyokBolt gazdaságos FreeDOS/Linux gépeknél - te erre kéne pakolni egy rendes Windowst - persze megértem, de én már nem vállalom, ill egész éjszakás telepítés lenne + setelés hogy minden fusson, - jóvan akkor 20k - ja annyiér nem kő', aztán csak parlagon hever a vas, mert még a nagymama sem tudja használni.
O365 előfizetés talán cégeknél lehet kifizetődő. Nálam tuti nem, a leszereléskor a Win10 Enterprise oprendszeremmel jött az Office2007 offline. Az online Excel+word meg ingyenes, fent összeollózom, aztán letőttöm és offline meg akármilyen kiterjesztést, grafikont szerkeszthetek hozzá.
Ps : almás telókat is inkább ilyen gazdagabb pirított ribancoknál látni, a környezetemben általános vélekedés hogy minden értelmes emberke tisztességes Android telót használ.
Mondjuk én a megkötései miatt sem használnám, avval aztán egy bitet sem lehet menteni a desktop gépre, ha rosál, akkor úszik minden családi fotó is, mint ahogy az ex kollégámnál is történt - persze mondta hogy ez ájfon esetén természetes, nem szabad akárhova másolgatni, meg letöltögetni, ami részben érthető, aztán behalt az eszméje, és sírva borult az asztalra, istenem az esküvői fotók is...A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- i5 9600KF Beszámitok!
- Hibátlan - INTEL Core i3-8350K 4mag max. 4GHz LGA1151v2 CPU processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest