- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czo
addikt
válasz
DarthSun #113545 üzenetére
Miert ne lehetne gepre backupolni iPhonet? Megnyomsz 1 darab gombot a gepeden, es keszul egy backup a gepre dugott telefonrol. Bepipalsz 1 darab pipat ugyonott es minden gepredugasnal kerdes nelkul keszul az automata backup a gepedre. Ha ezeket a backupokat te is backupolod idonkent (a Time Machine is menti minden menteskor nyilvanvaloan; de a kezzel keszitett backupok nem is irjak felul egymast), akkor az osszes igy meglevo backupodra barmikor restoreolhatod a keszuleket. Ezen kivul, kerhetsz backupot iCloud tarhelyre is, amit minden nap elvegez a keszulek. Az igy keszitett backupokat (akar a gepeset, akar az iCloud tarhelyre keszultet) barmikor vissza tudod allitani egy keszulekre, csak annyi a feltetel, hogy azonos, vagy ujabb OS verzio legyen azon az eszkozon, amire vissza akarsz allni. Siman restoreolhatsz telefon backupot tabletre is vagy forditva. Gepre torteno backup az elso iPhone ota, 2007 ota van (az volt mindig is), iCloud tarhelyre torteno backup pedig, 2011 ota.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Az almánál zseniális lehet a marketing, elhitetik az emberekkel pl a telefon esetében, hogy megéri egy normális telefonnál sokkal többet fizetni azért, hogy sokkal korlátozottabbak legyenek a lehetőségeik, és költségesebb az üzemeltetés. Két iPhoneom is volt - igaz eléggé régen - az volt a két legkevésbé szeretett telefonom.
Ami az esküvői képeket illeti, kell fizetni havi szinten iCloudot, és akkor megmaradnak mikor rosál a telefon, és kis szerencsével a következő iPhonera majd vissza tudja tenni. Hogy ebből az "ökoszisztémából" hogy kerülnek ki a képei, anélkül, hogy a facebook rommá tömörítse, már egy más kérdés, de biztosan van rá azért megoldás(én pl anno simán fórumra töltöttem fel iPhoneos képeket, majd onnan le, ez volt a mentés kifelé)
Az alap, hogy egy ilyen telefon mellé csakis korlátlan mobil neted lehet, annak is minden költségével, de hát ha telik majomra, teljen banánra is! alapon működik ez az egész.
Azt szoktam mondani, nekem telik iPhone-ra, és nem a készüléket nem tudnám kifizetni#113543 DarthSun : "az Audi rosált" - hétfőn találkoztam épp egykori középiskolai padtársammal (neki volt a 233MMX, 64MB RAM és Voodoo 3 2000-ese, írtam már róla régebben a topicban) és ő is az Audiban dolgozott évekig Győrben, és most itthon van. Visszaköltözött a mamahotelbe, és anyagilag igen durván turbulens időket él elmondása szerint. (épp, hogy kenyérre meg a legolcsóbb parizerre telik).
És hát itt keleten sem jobb a helyzet, sorra jelentik be Debrecenbe az akkugyárakat meg a BMW-t, de ezek nagyrésze még épül, vagy alig termel, de ennek a hírére az ingatlan és albérlet árak felszálltak a Pesti magasságokba, sőt... A megélhetés sem lett olcsóbb, mindeközben pedig továbbra is kelet MO fizetések meg minimálbér van. Nem hiába mondtam azt 2022-ben mikor hazajöttem Berlinből, hogy arányaiban nézve (megkereshető pénz és megélhetés költsége) Debrecen mára az EU talán legdrágább városa lett. Ez azóta csak romlott.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
válasz
Szokásos hiba. A helyi bányászbéka szemszögből nézed.
persze mondta hogy ez ájfon esetén természetes, nem szabad akárhova másolgatni, meg letöltögetni, ami részben érthető, aztán behalt az eszméje, és sírva borult az asztalra, istenem az esküvői fotók is...
Urban legend, nem értenek hozzá. Nekem egymás mellett él a 3 rendszer és mindegyikkel meg tudom csinálni amit akarok. Van amelyiket nehezebb hozzá igazítani, van amit könnyebb, de a sudo és admin mód sok dologra képes.
Pikari: Szép magyarázat a nem telik-fukarság párosra. Az elsőt teljesen megértem, jártam eleget a cipőm mellett. Azóta egy bizonyos nép fiai mellett megtanultam, hogy nem vagyok annyira gazdag, hogy a fontos dolgokon spóroljak. Ha kiszámolja az ember, akkor sokszor meglepő, hogy a TCO nagyon nem adja ki a régi szaroknál.
https://frescho.hu
-
Pikari
addikt
válasz
A mac részesedése egy átlag szám, van persze, ahol 0% (pl magyarország), de van, ahol ebbe vannak beleszerelmesedve a népek (usa) és ott nagyobb a részesedése.
Az átlagnépet a linux annyira már nem zavarja, sokan vágnak hozzám özönvíz előtti gépeket azzal, hogy mindegy, hogyan, de tegyem élhetővé, és akkor azok kapnak rá egy debiant lxde-vel, libreofficeval, chromeval, nem nagyon szokott panaszkodni senki, sőt, örülnek, hogy milyen gyors lett. Manapság a windows az inkább a félinformatikusok vesszőparipája.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest