- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
#95904256 #2955 üzenetére
egy everest procitesztet megnézhetnél "210" és 200MHz-en, ott ha van különbség, ki is fog jönni
Igaziból nem csodálom, hogy nem döntögettél p1 kategóriában Pi rekordot.. egyrészt ugye semmit nem ér a második proci benne, másrészt meg gondolom sokkal komolyabb, mármint gyorsabb lappal jött ki neked a 9perc -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
plömplöm
őstag
válasz
#95904256 #2739 üzenetére
á, nem, ennyire nem vagyok bonyolult, hogy nem idetartozó dolgokat idekeverjek. csak azt kívántam jelezni, hogy téves az a kijelentés (is), miszerint az e0 az utolsó 478-as, a g1 az. de azóta a #2735-ben olvasott visszakérdezés utáni felesleges kijelentés utáni öncáfolat utáni magyarázkodás ismét rádöbbentett arra, hogy pcsába a tényekkel, éljenek a lelkes fiatalok. iderakok egy ilyet is, mert olyan jók ezek az izgőmozgó kis izék:
bazz, erre pont ideraktam egy nem mozgót
nem megy ez nekem -
-
-
-
-
-
-
válasz
#95904256 #2680 üzenetére
hát mostmár rakd fel banyek ha ennyit küzdöttél vele, ha másnem egy próba erejéig
én anno 233MMX 96MB RAM kombó-n használtam egy compaq armada 1592DT notin, húú imádtam azt a gépet, és elég jól ment, csak nem kellett tele szemetelni, ilyenek hogy winamp meg total commander, minek rá, s megmaradt a sebessége aránylag -
-
-
-
-
válasz
#95904256 #2628 üzenetére
szóval optikai meghajtórol nem bootol ilyenkor sem...
meg kéne próbálni rendesen flopy-ról elindítani, majdúgy partícionálni a hdd-t majd formázni...
Az ilyen régi vasak nekem is sokszor csináltak olyant, hogy csak akkor bootoltak hdd-ről ha abban a gépben lett leformázva...
vagy pedig szimplán szar az IDE vezérlő
más: most esek neki a K6-nak s letesztelem win7-et rajta -
-
válasz
#95904256 #2560 üzenetére
Lord Vader jól mondja, hivatalos RC-t tolunk fel... én is leszedtem, kértem hozzá aktiváló kódot mondom a laposomra felrakom, aztán mégse' mert nem tudta frissíteni a magyar nyelvű Xp-met.. így simán felrakhatjuk a fel nem használt RC-s Win7emet egy SS7 lapba rakott p1-es procira
-
-
-
válasz
#95904256 #2501 üzenetére
Mindjárt mutatom is asszonynak mit vettél, ezt sokallja, ne az én 30k-ba került K6-III+omat
remélem ennyiért cserébe tényleg enged némi OC-tmás:
aszongyátok meg nekem, mi a broki használ ki 48GB!!!!! Memóriát, meg 2X8szálon dolgozó nehalem procit egyszerre?
pont most bütykölök egy ilyent... jah van rajta még 11 LAN csatlakozó is -
-
-
-
-
-
-
-
Rive
veterán
válasz
#95904256 #2380 üzenetére
A 3X az a laptop-K7 dolga, nem a normál verzióé... A socketA cuccokon is csak akkor megy, ha:
- szerencséd van lappal, procival
- begrafitozod az egyik hidat, hogy ez' biz' laptop-proci, ás ráadásul még szerencséd is van.Nomost a SlotA és a SocketA proccok szorzó-dekóder áramköre többek állítása szerint hellyel-közzel azonos. De, hogy egy SlotA-n mit kell beállítani ahhoz, hogy laptop-SlotA-nak érzékelje... Nomeg milyen lapban...
-
törölt tag
válasz
#95904256 #2395 üzenetére
Kicsit összekeveredtek a CPU-Z validjaim, mert ugyanabból az ablakból töltöttem fel őket, így az előző 500@702,5-es eredmény helyett az 550-esé látszik.
De itt a javítás: Athlon 500@702,5
-
-
-
-
törölt tag
válasz
#95904256 #2367 üzenetére
Na, 119 a vége. CPU-Z valid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Medence topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest