Hirdetés
- Google Pixel topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #67533 üzenetére
Én Pentium II alapú Celeronnal próbáltam, 466MHZ-essel, ahol nyilván nem volt már ilyen gond. De mivel a 128 és 192MB RAM is 2001-ben történt, ezért UT 2004-et nem engedhettem rá. Csak azt tapasztaltam, hogy nincs játék aminek ne lenne bőven elég ennyi RAM. (2004-ben már Atlon XP 1700+ @ 2700+ és 512MB RAMom volt) 2001-ben még nem volt szoftver amivel ezt megtudtam volna fogni. (nem igaz : kipróbáltam a Win2000-et, katasztrófális volt, kevés játék indult el alatta, de aminek sikerült annak is jelentősen megnőtt a gépigénye, főképp RAM irányába. )
Ugye nekem akkor máég nem volt retro feeling (hiszen napi gép volt) és a pontokra sem adtam, nem is ismertem teszt programokat (treemark kivételével) csak az volt a fontos, hogy a játék jól menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest