Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
zoltanz #47021 üzenetére
Semmit se számol, csak tömi a kártya memóriáját a buszon keresztül.
3DBench annyival összetettebb, hogy kiszámolja a képet, amit aztán feltölt. Így benne van a szoftver render is, sokkal több köze van a korabeli játékok alatt felmutatott (komplett rendszer-)sebességhez, mint a Landmarknak, ami a videokártya nyers adatátvitelét méri, semmi mást.Érdekes még, hogy játékokban nem feltétlenül azonos a teljesítménysorrend azzal, amit a landmark ad. Gondolom a hozzáférési sorrendek-minták se mindegy, hogy alakulnak. A Doom pl. valami egészen trükkösen csinálja a videoelérést, szerintem X mód lehet, bár a forrását sose láttam. Ennek megfelelően egészen érdekes eredményt ad, valamint "ultramodern" gépeken se bír úgy igazán elszállni a sebessége. Mai kedvence egy AGP-s Trident 3DImage 9750 volt, verte a teljes PCI-os mezőnyt, beleértve az olyan ágyúkat is, mint a Tseng 6100, a Riva128 vagy a Banshee. Nem tudom, miért pont ez a kártya, és miért pont Doom alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest