- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Turulbir #21245 üzenetére
Én pont fordítva vagyok ezzel. Az nw tuningpotenciáljáról vannak tapasztalataim.
Ha egyszer mégis lesz egy korrekt tesztecske a témában, akkor javaslom, hogy alapórajelen legyenek a CPU-k összehasonlítva, vagy ha tuning, akkor azonos mértékű órajelemeléssel.Ez persze nem zárja ki, hogy a Bestbuy az NF7+ 2500+ barci páros volt 2004-ben szemben egy IC7+ NW@2,4-el valamint az is lehet ezek azonos teljesítményt nyújtottak tesztekben és a napi használatban is.
Egyébként találtam egy érdekes PH! tesztet ami nem NW-re vonatkozik, de talán érdemes elolvasni:
[AMD K7 Barton Vs. Intel P4 prescott]Én ezt egy korrekt tesztnek tartom, mert eleve korrekt alapokról indul, kb azonos időben megjelent procik az alanyai. Végignézve az eredményeket, szerintem elfogadható bacsis véleménye:
Bizony az Intel jobb, gyorsabb processzor volt ebben a tesztben.És az a megállapítása is összecseng Fenyő #21235 hszben írt véleményével, hogy a barton inkább a NW vetélytársa lehetne. Csakhát.... 1-1,5 év a különbség. Mintha az intel mindig előnyben lenne ennyivel, és mintha az userek egy része ezt mindig figyelmen kívül hagyná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen egeret válasszak?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asszociációs játék. :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800 x3d , 2027.11.11 ig garancia
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor
- 13600K Pionner Relid
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest