Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Turulbir #21245 üzenetére
Én pont fordítva vagyok ezzel. Az nw tuningpotenciáljáról vannak tapasztalataim.
Ha egyszer mégis lesz egy korrekt tesztecske a témában, akkor javaslom, hogy alapórajelen legyenek a CPU-k összehasonlítva, vagy ha tuning, akkor azonos mértékű órajelemeléssel.Ez persze nem zárja ki, hogy a Bestbuy az NF7+ 2500+ barci páros volt 2004-ben szemben egy IC7+ NW@2,4-el valamint az is lehet ezek azonos teljesítményt nyújtottak tesztekben és a napi használatban is.
Egyébként találtam egy érdekes PH! tesztet ami nem NW-re vonatkozik, de talán érdemes elolvasni:
[AMD K7 Barton Vs. Intel P4 prescott]Én ezt egy korrekt tesztnek tartom, mert eleve korrekt alapokról indul, kb azonos időben megjelent procik az alanyai. Végignézve az eredményeket, szerintem elfogadható bacsis véleménye:
Bizony az Intel jobb, gyorsabb processzor volt ebben a tesztben.És az a megállapítása is összecseng Fenyő #21235 hszben írt véleményével, hogy a barton inkább a NW vetélytársa lehetne. Csakhát.... 1-1,5 év a különbség. Mintha az intel mindig előnyben lenne ennyivel, és mintha az userek egy része ezt mindig figyelmen kívül hagyná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest