- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
Én is megvagyok, bár egyenlőre megvertetek:
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #200 üzenetére
Akkor eddig vezetek.
Bacsis, hogy hogy csak egyenlőre? Készülsz vmivel?[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Én még a sajátomon javíthatnák, csak nem ebben a gépben...a BH6-omban 533-at is tudott a proci, de ebben nulla a tuningolhatóság és program sincs hozzá.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
bacsis
Közösségépítő
basszus nem megy 112es fsb-vel a gép tök mindegy mekkora az órajel, nem megy...
de most a ramok sebességével mókolok, így faragok le a hátrányomból, mindjárt töltöm az új eredményt -
bacsis
Közösségépítő
kíváncsi vagyok akosf mivel jön elő
-
Badman 4ever
őstag
...és egy nap múlva lefut a super pí...
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #210 üzenetére
hát ha a kedvenc 486osával jő' elő akkor igen
-
Badman 4ever
őstag
Vagy csak nem meri megmutatni a végeredményt.
-
törölt tag
-
bacsis
Közösségépítő
áhh
kikaptam a bővítőkártyákat, a memóriákat cserélgettem, de 112es fsb-n bootolás előtt leáll, legyen az 620mhz vagy 400... mindíg meghal, próbálgattam különböző feszültségeken, különböző bios beállításokkal, de mindíg ugyanott hal meg.. pedig eddig ment... kb fél évet állt a gép, most lekaptam a szekrényről és nem meeegy... a fene enné meg...
bár szerintem 600mhz-es K6-III+ azért így sem rossz -
Badman 4ever
őstag
Vagy egy 8086-tal . Bocsi most ilyen gonoszkodós hangulatom van.
-
peti_s
addikt
Rájöttem melyik gyártó gyártotta a 286-os processzoromat. A National Semiconductor. A két hullámról először nem ugrott be, csak most.
-
Badman 4ever
őstag
Közbe eszembe jutott, ezt régebben csináltam:[link]
-
bacsis
Közösségépítő
beraktam egy 450-es K6-III+-t de ez sem indul 112es FSB-vel... post képernyő után szintén lefagy
-
Badman 4ever
őstag
Cserélj lapot, memót, winyót, mindent a proci körül.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
törölt tag
válasz Badman 4ever #228 üzenetére
...de leginkább processzort. Eddig egyetlen K6-III+ processzorról hallottam ami elviselte a 112MHz-es külső órajelet. Azt is valami brutális hűtés ( minuszok röpködtek vagy ilyesmi ) mellett.
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
procit is cseréletem... 450es is meghalt 112-n
de nekem ment 112-n és 124en is ez a proci
5,5X112-n ment de ott hibázott kb 1óra után.. de egy-egy tesztre tökéletesen megfelelt... 5X124et is bírta az volt a 620mhz, stabil volt kb 30percig... utána hibázott. de tesztelgetni úgy is lehetett vele
megnézem az 1MB cache-s alaplappal -
bacsis
Közösségépítő
válasz VaniliásRönk #229 üzenetére
amúgy úgy futott le a super PI! 2X100mhz azaz 600Mhz
-
bacsis
Közösségépítő
nyah most milyen versenyt találjunk ki?
3dmark2000, vagy 2001? esetleg 99 cpu pontszám? -
Badman 4ever
őstag
Lássuk a cekát, azt jól lehet húzni. Amúgy ezzel a 400-assal egy GF3 64Mb és 384Mb memó mellett BH6 lapban Most Wantedet játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
Tudok mondani Everest Ultimate 4.2 és 3DMark2000 eredményt, de az utóbbi VGA függő is.
-
bacsis
Közösségépítő
Urak asszem én mára búcsúzom bár még lehet este visszanézek, akkor addig találjátok ki az új versenyt, és igyekszek én is részt venni benne, ha másnem holnap délután jövök
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Badman 4ever #241 üzenetére
ha egy erős VGA kártyával meg van toldva a rendszer, akkro úgyis a processzoré lesz a döntő szerep, mert mindenhol proci limit van, egy p2 ill. egy k6-III már egy geforce2 titaniumot már nem tud kihajtani..
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #241 üzenetére
Hát nekem 1 MB-os S3 Trio-m van, 2 megásítva. Biztos én nyerek.
-
Badman 4ever
őstag
Nekem 4Mb-os Rage Pro Turbo, még a Warcraft 3-at és az NFS Porschét is elviszi.
-
bacsis
Közösségépítő
nah mi van skacok? Nincs verseny?
Everest CPU Quen-ben benne vagyok
vagy még ma este vagy holnap délután belinkelem az eredményem -
Badman 4ever
őstag
Nekem van eredményem, csak, képem nincs róla, ha visszaolvasol, meglátod a topikban is.(164.hsz: 680 a Queen)
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
Én tegnap csináltam meg, de holnap majd képpel együtt belinkelem, úgy emlékszem hogy 850 körűl volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Androidos tablet topic
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs