Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
envagyok #116747 üzenetére
nem, de a picit lentebb linkelt yandex nv arhívumban többminden ilyesmit is találtam - pl elvileg a creative maga is fejlesztett ilyet, aminek van tört verziója is ami egyéb kártyákon is működhet, úgyhogy én is azt tervezem hogy végigpróbálom amit találok...
#116742arn
én azt a fél évet 2010 előtt láttam indulni, és úgy 2018-ig még igencsak padlón voltak a számok, utána picit mentek fel de nem vészesen, és az igazi horror áremelkedést én a covid bezártságra datálom - valszeg hirtelen sokaknak jutott eszébe hogy körbenézzenek a retró vonalon... de ezeknek a nagyja nyilván nem gyűjtő csak retrós, akik idővel kikopnak, az újabb generáció már későbbi/más dolgokért fog lelkesedni, így sztem sok "nagyreményű befektető" fog igencsak pofára esni, ha ezek az amatőr tömegek elfogynak a piacról...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest