Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Nekem küldött olyan GTX 260-at, amin még rajta volt a gyári garancia matrica. A quadrok is inkább portalanítva voltak, mintsem teljesen tisztítva, bár lehet ez kártya függő. Az Fx3450 (6800GS) kemény 3000 forint volt nála, annak a külső fekete műanyag boritásán egy karc nincs, a réz bordán a levegő át sem tudott volna jutni a portól az igaz...
Összességében én elégedett vagyok vele, mert nagyon korrekt volt mindíg, és időben küldte a cuccokat, három eset kivételével, azt kaptam amit kértem. Próbálom helyén kezelni, és inkább az árazását tartom szem előtt, mert az még egész olcsónak mondható. Igaz a termék amit kapsz, az foglalkozást kíván, de legalább működik.
Utolsó eset annyira friss, hogy épp ma írtam neki, mert egy Quadro FX580-at küldött a Quadro FX540 helyett. Amiatt lenne érdekes, mert már van egy 540-em. Ez épp egy olyan kártya ahol nincs Geforce megfelelő, valahol a gf6200 és a gf6600 közt jár fél úton teljesítményben. Viszont SLI képes kártya SLI híd nélkül, ezt szeretném kipróbálni. 4/3 shader egysége van, mint a 6200-nak, de 8-4 TMU/ROP működik benne, mint egy 6600-ban, furcsán nyirbált GPU. Maga a kártya is egész pofás ebben a kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Coca Cola Vanilla
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2410M I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I DP I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest