- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
DarthSun #103637 üzenetére
Nekem is a napokban tűnt fel, hogy az Asrock oldalán minden alaplapjuk normális lapját megtaláltam fotókkal, specifikációkkal, supporttal. Az Asus pl kettős, support szempontból jó, megtaláltam eddig mindent, adatlap viszont már nincs egy adott korszak előttiekhez. Az MSI-é valóban minden szempontból rossz, Gigabyte pedig még érdeklődés szintjén sem érdekel. DFI-hez saj os semmi nincs, amikor beszántották a konzumer üzletágat, ment a honlap is a levesbe, az Abit gondolom ugyanez. Az ECS nem rossz, van egy Sandy-s integrált lapom tőlük, találtam adatlapot és Supportot is, régebbiekre nem kerestem még náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Steam topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Synology NAS
- Gran Turismo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest