- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
Az a lap 125W TDP-s, de a 4100-at nagyon lehet benn húzni.
4100 Asrockban -
Milka 78
nagyúr
Ez kb. olyan legenda mint anno a PH II-es alá minimum 770-es AMD szett kell én meg vígan használtam egy nForce 630a-s lappal gond nélkül.Jó példa erre miresz aki egy agyonfeszelt 8120FX-et nyúz egy ránc felvarrott 870-es Asrock lappal ami minden csak nem csúcslap,pedig ugye mindenki mondta,hogy FX alá 9-es lap kell,csúcs FX alá meg csúcs lap.Ha egy procit ésszel használunk és nem kínozzuk,feszeljük,ütjük vágjuk akkor egy egyszerűbb deszka is bőven megteszi.
Szerintem előbb fogunk az országban éhen halni mint,hogy eljöjjön a világ vége
-
miresz
veterán
Én egy ilyen lapot: Asus M5A78L-M LE tettem az asszony gépébe,egy Athlon II X2 250-es van benn 4ghz-n.
Jó kis lap. De volt már benn Fx4100 is szintén 4ghz-n. (bár az csak próba erejéig)
Ui: Az ASrock tud valamit.......
-
Milka 78
nagyúr
Szerintem azt a lapot nyugodt szívvel megveheted.Én is olyat akartam,de volt egy feles usb3-as bővítő kártyám,így elég volt a fapad verzió is.A Kingston-nal nem hiszem,hogy gondjai lennének,de amúgy is elég megbocsájtó a memóriákkal kapcsolatban(pl. az MSI e téren finnyásabb).A fenti MSI-t viszont nem ismerem.Én a p21/p23-as verzióval keveredtem összetűzésbe és bár az egy más lap,de egy kicsit félnék tőle.Azt viszont tudom,hogy az Asus működik szépen
-
-
synthattik
aktív tag
csatlakozom az előttem szólóhoz,inkább 6100 én próbáltam 2 modullal,hát eléggé lelombozott volna a dolog ha azt veszem ,mondjuk gta 4 hez vagy más .eléggé masszív játékhoz.Ha nincs meg rá még a della,szntem akkor böjtölj 1 kicsit és inkább a 6100 vedd.
nem rossz kis proci a 4100 ha jól optimalizált játék környezetben van,de a gta 4 ben a 6100 al legalább 10-12 fps előnyöm volt, a 4100 hoz képest,még alacsonyabb órajelen is. -
Borokafa
őstag
Az integrált vga-s lapok többsége csak 125W TDP-s, FX4100-hoz ezek elegek, a 20k alattiakat én kihagynám. Alig 20k felett akadnak használhatók pl az Asrocknál és az Asusnál is.
A 4100 helyett én inkább a 6100-at venném.... A fotóalbumomban található néhány "teszt" a két kis bullról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest