- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
kabibara27 #2434 üzenetére
Szerintem reális az ár.
-
miresz
veterán
válasz
kabibara27 #2389 üzenetére
Az FX sokkal jobban teljesít játékok alatt mint a Phenom II. Jó kombináció,játékra.
-
lee56
őstag
válasz
Ennyi pénzért semmiképp.. annyiért a leggyorsabb nyolcmagost is megvehetnéd [http://www.argep.hu/main.asp?suche=fx-6100]
Kb 40ezer a reális ár érte, és akkor lehet még filózni hogy egy X6 phenomII talán jobb helyette ugyanennyiért, ha főleg kevésszálas játékra kéne.(#2393) stratova : Ha ez igaz, akkor meg túl olcsó
-
csubesz
csendes tag
válasz
nekem kb ugyanez a kombim van ,csak nem toxic a vidkar ujjabb játékokban látok javulást phii x4hez képest, pl 3 d mark meg ilyenek ahol sokkal jobban kihajtotta a vidkarit a phenom hiába kapott kevesebb pontot a proc ez gondolom alkalmazás függő de nem rossz ez az fx szntem együtt ennyiért teljesen jó, ha vadi új ha van rá lehetőség ,akkor szntem vedd ezt a kombit 1 phenommal is ugyan olyan jól jársz, ha esetleg az olcsóbban megvan mert azért megvalljam szntem még ezen a bullon kell még csiszolgatni
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Ezek szerint jatekok adnak a legnagyobb terhelest a cuccnak igy en inkabb egy phenom kettot javasolnek komolyabb vgaval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpársportok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- YouTube
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest