Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chavezlee

    csendes tag

    válasz MiklosSaS #57061 üzenetére

    hi,
    mint irtam feljebb főleg fullhd játékokra, azokból is pl. dragon age sorozat legújabb tagja, illetve ha lesz hasonló szintű játék. az 560ti-vel közepes alá kellett mennem, ezért cseréltem januárban giga r9 280x-re amin már egész szép, amihez házat is vehettem, mert 305 mm-es (vesa méretű). néha könyvelésre, mikor hazahordom annyi van. viszont nem akarok mindenből extra jó minőséget, vagy nincs akkora igényem.
    de nem gondoltam sokat költeni kb. 90-110ezer Ft között mobo+cpu+cpu cooler. vagy egy i5 4690+30-40ezer Ft közti mobo-val, vagy fx 8320 de amd vonalon csak az msi 970 gaming lapra gondoltam az alc1150 miatt. viszont az asus h/z97 pro gamer már mindenképp kiesett, mert néztem a memoria qvl-t, ami alig pár darab, és egy jó 3/4 órás pcx-es keresés után nem is találtam olyant, ami itthon kapható lenne. pedig, mintha asus promózná magát azzal, hogy több 1000 kompatibilis eszköz van a termékeihez.
    igy "k" jelzésű intel procit nem hiszem, hogy vennék, sem vizhűtéses cuccot, mert ezek már kimennének a keretből. vagy átgondolom jobban a dolgot. amit biztos nem akarok, amit ajánlottak másik topicon, i5 4460+asrock fatal1ty performance. vagyis ebből asrock lapot nem nagyon szeretnék, főleg olyant amire még külön moles-et is kell csatlakoztatni.
    valaki irta, hogy fx-et már lehet nem kéne vennem. ugyanakkor ott van az a gondolat is, hogy intelt sem kéne már, mert év végén jövőre jön az lga1151. viszont xarakodik a giga 970a-d3 és fx 6100-as cuccom. szóval valamit lépnem kéne. de i3 vagy fm2+ szintre meg mégsem akarok leesni.

    Chavez

Új hozzászólás Aktív témák