- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem kell feltetlenul lelepni, eleg volna valtoztatni a hozzaallasodon, odafigyelni hogy mit mondanak a nalad tapasztaltabbak, es tanulni.
Vagy, menj es tudatlan nagyszaju maradsz mig elsz.Had aruljak neked el valamit, nekem az i7-es (a kedvedert 4 mag + 4 HT) 4,8 ghz-en is sokszor gyenge. Nem jatekra, vagy internetezesre gondolok. (matrix szimulalas)
-
Asbee
veterán
Képzeld el rosszúl mér kicsit olvassál vissza. Nekem fx 6100 idle 8 fokot jelzett magra szerinted az reális volt ? Kicsit próbálj már meg tájékozódni vagy legalább gondolkodni mielőtt írsz. Fizikailag lehetlen levegővel szobahő alá menni ilyen hűtővel. Ha nálad 26 fok a szobahő és te a bordát 26 fokos levegővel fújod az nem lehet 26 fok alatt.
(#9580): Megint nem érted ő miről beszél a core temp az a proci maghője amit az fx-ek 90%-ban rosszúl mérnek. Proci szenzora nem jó ezért mér kisebb értéket.
-
lee56
őstag
Hogy legyen elég ha majd kelleni fog? Hogy nagyobb turbót lőjjön be magának ha csak 4kell? Azért nem kell leírni teljesen a 8magosakat sem, persze a turbó mostani működése miatt ez inkább feleselges érv volt, a legtöbben ki is kapcsolják
Win8 és Piledriver azonban remélhetőleg hoznak némi fejlődést, így még inkább lehet értelme a 6nál több magosoknak is játékra.
És a kétmagosok mára lassan a minimumot sem ütik majd meg az új játékokban, Cry Engine 3-at használó MWO (igaz még csak béta), de már panaszkodnak a 4magosnál kevesebbel bétázók rendesen. Az ajánlottnál CPU-nál i5 körüli PC van magadva..
Persze ez csak egy extrém példa a legtöbb játék ma még elkocog 2 magon az igaz. -
akela91
addikt
Hol írtam én bármi sértőt?
Kérdezted mire kell a 8 mag, én pedig mondtam, hogy mire kellhet (munkára főleg), erre te meg lehurrogsz... Azt hittem értelmesen gondolatot váltunk, de nem jött össze.
De a 4100-at levizezni sok értelme van ugye?tuning nélkül...
[ Módosította: 7 ]
-
akela91
addikt
Te lehet hogy nem használod ki, de bizonyos munkára nagyon is jól jön a 8 mag.
Nem átlagfelhasználónak szükséges. Egyébként keress vissza, linkeltem én be képeket arról, hogy némelyik játék is szépen meghatja mind a 8 magot. Persze nem ez miatt vettem. Másrészről a 81xx jövőbelátó megoldás, aki több évre tervez, az profitálhat belőle átlagfelhasználó szinten is. Én pl. 6-8 évig nem fogok gépet venni/fejleszteni. Harmadrészről pedig, egy 4100 már karcsú a high-end VGA-k(pl. 7970) meghajtására. -
Mardel
őstag
Advanced fül>CPU config.>Memory Clock mode és ott Autor-ról manual-ra.
Én még a DRAM Timing-ot is megnézném, hogy az auto mennyire állította be szarul és ha nem egyezik a TDP értékekkel akkor arra belőni.
Egyébként a fenti infót, az alaplapodhoz kapott használati útmutatóból kerestem ki, hasznos egy könyv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged