- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Már melyik játék alatt,mert ez így eléggé általánosítás.Dragon Age 2,Skyrim és Metro alatt is vga limitem volt 4.7ghz-n(i5+6970cf). Hiába húztam a procit az egekbe,ellenben a vga-kal amiket ha húztam tovább gyorsult a játék...6870cf-nél már 4.2-4.3-nál megvan ugyan ez a limit.
-
Mardel
őstag
Kapcsold be BIOSban hogy jelezzen ha a proci eléri a 70 fokot.
Linxben 58 fokot írt a Coretemp, BIOS rá 2 percre elkezdett folyamatosan jelezni hogy 70 fokos a proci.
Tehát ezek a szar progik kicsit alulmérnek.
Szerk.:
Jah jó, felettem van kibeszélve, 16 óra meló meglátszik. :S -
Asbee
veterán
Tolj rá egy 4 gb ramos 20 kör LinX-et majd játék és utána mondhatod, hogy stabil.
Amúgy vga-idhoz még kicsit szerintem tolj rajta. Bár full HD-ra azért már elégnek kéne lennie.
Még annyi hogy figyeld cpu-z vel hogyan változik terhelésre a fesz és ténylegesen mennyit kap a biosban beállítottakhoz képest.
-
Asbee
veterán
Kezd el nézni alapfeszen mit bír a proci. APM-et kapcsold ki így TC se lesz. ( nem is kell). CnQ maradhat. LLC-vel tudsz még játszani, először szerintem kikapcsolva vagy minimumon nézd meg hogyan droppol és utána állítsd. Hőfoknál ne csodálkozz ha szarul mér, főleg a maghő... A sima cpu értéke nagyjából pontos.
-
Bali27
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged