- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandika0626
senior tag
válasz
csucsbicep #13459 üzenetére
Én videókonvertálásban próbáltam ott egy kicsikét gyorsabb.De szerintem alkalmazásfüggő.
-
szabjan
tag
válasz
csucsbicep #12674 üzenetére
Én egy x4 945 ről váltottam egy 8150 -re. Két játékon vettem észre egyértelmű javulást.
A Railwork 3 -on. Ami rendkívül zabálta a procit, optimalizálatlan egy program. Valamint az F1 2011 en. Itt a teljes mezőny mozgatása most nem szakadozik. Igazából én is csak tapogatózom még, meg rakom fel sorban a játékokat.
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a Bull most 4 Gigán megy, az X4 et csak 10% -nyit bírtam húzni normálisan. Ott azt nem értettem - de hátha itt a mestereknek van ötlete rá - , hogy a winfos halt be állandóan ha egy kicsit jobban akartam húzni az X4 -et. Állandó kékhalál fogadott. Ez most a bulldozernél nincs. -
kovsol
titán
válasz
csucsbicep #8067 üzenetére
Mire akarod használni, milyen felbontás stb nagyon sokat számít.
-
jozsef m.
tag
válasz
csucsbicep #8051 üzenetére
Döntetlenre, Mireszék elég alaposan körüljárták, a témát.
-
=HG=
addikt
válasz
csucsbicep #8051 üzenetére
Visszonyítási alapom nincs, de annyit mondhatok, hogy szerintem elég melegedős, főleg, ha tuningolsz. Játékokkal nincs gond szerintem, bár én 99 %-ban BF3-at nyomom, ugye ami kihasználja a több magos procikat.
-
kely1988
aktív tag
válasz
csucsbicep #756 üzenetére
Pontosan, én most azon vacilálok, hogy vegyek egy AM3+ lapot egy x4 955-el és majd esetleg a következő bullok már jobbak lesznek vagy vegyek most egy i5 2500-ast valami olcsóbb lappal... nehéz döntés, igazából az előző variáció zsákbamacska, mert mivan ha ugyanolyan sz*rok lesznek a köv. bullok mint a mostaniak...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
csucsbicep #597 üzenetére
A Dirt 3 király. Nálunk 1920x1200, 4xAA, Ultrában az A8-3850 van az élen ... eddig. De szerintem a Bull sem veri meg.
-
miresz
veterán
válasz
csucsbicep #585 üzenetére
Én azért kíváncsi leszek pl a BF3-ra (nem a bétára),mert szerintem az lesz az első szoftver ami kihasználja az FX erejét.
(#589) Cybertrone: Én azt nem értem,hogy oké hogy nem teszik az FX de attól még miért kell itt trollkodni? Mert én folyamatosan nem látok mást,csak ezt.Értelmes hozzászólás nem sok volt Intel fanoktól eddig! Csináljatok egy Intel Troll topicot azt ott hajrá lehet trollkodni...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest