-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anaren91
senior tag
válasz
ThodEE #37347 üzenetére
Az be van kapcsolva, de ha kikapcsolom akkor még rosszabbul megy a játék valamiért...én sem értem. Egy az hogy ugye húzza a képet mert nincs v-sync a másik meg hogy valamiért jobban röcög a játék... Bár most néztem hogy amit leszedtem win 8 hoz alkalmazást amivel lehet kitenni kis gadgeteket az asztalra mint win 7 en (hw infohoz kellett hogy ki tudjam rakni a hwmonitort) 30% on pörgette a procit asztalon is... megnézem most, hogy letöröltem hogy megy vsync nélkül.
-
Kroni1
veterán
válasz
ThodEE #37337 üzenetére
Sejtettem én!
"De az még nem 32nm es volt. Ezek érzékenyebbek...bár intel 22nm es és az jobban bírja …akkor mégsem értem én sem."
Nem tudom az intel az Ivy-ra/Haswell-re mekkora értékeket ad meg, de volt róla szó, hogy jobban melegszik és problémás is a hűtése a Sandy-hez képest, pont a 22nm miatt, mert ott már igen a technológiai határon van a dolog, és annyira sokat "nem hoz a konyhára" már a további csikszél csökkentés ezért nem is nagyon lesz erőltetve. (bár sokak szerint a melegedési és tuningolási gondok csak a gyengekupak alatti anyaghasználat miatt van, de sztem nem ez az egyetlen ok)
Gondolom azóta van ujabb stepping, stb., meg módosítottak ezt azt, de nem hinném, hogy a 22nm-es procik ne lennének hasonlóan érzékenyek mint az FX-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged