- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca000
őstag
válasz
vati182 #23374 üzenetére
Gigabyte-ot nem tanácsolnék, azt teszi helyettem más.
Az Asrock lapon pedig ugyanazt kell állítanod mint a bármelyik, reménybeli, jövőbeni másikon.
APM-et, Turbo Core-t: "off"-ra teszed, és legelőször emeled a szorzót.
Később, ha a rendszer instabil, lépésekben, emeled a feszültséget. -
Exelsior
őstag
válasz
vati182 #23342 üzenetére
Kisebb tuningra megfelelő az Extreme 4 kb. 4ghz-et simán lehet vele vinni egy jobb fajta nem drága hűtővel.
Kisebb feszkó emeléssel többet is de sajnos van rá esély hogy az alaplap vissza fog korlátozni.
Én régebben a írtam hogy vissza korlátozott de mint kiderül az a tápom miatt volt. Most már megy szépen 4ghz felett is de a hűtésem nem bírja. A feszt azért vesszük vissza hogy ne termeljen akkora hőt és ne is fogyasszon annyit. Gondolom van egy TDP limit aminél szint úgy visszakorlátoz az alaplap.
Elvileg a 8320-nak simán mennie kéne ebben az alaplapban. Elvileg támogatnia kell.
Ha tuningolsz akkor azt szorzó állítással tedd és ki kell kapcsolni a APM-et meg a Cool'n'Quie funkcióját.
Szépen lassan végig nézed mit bír a proci és az alaplap. Ezeket programokkal teheted meg pl. Prime95,Aida Stability test. Minden alaplap és proci mást mást bír és máshogy viselkedik attól függ milyet fogsz ki.
Ennyi pénzért ajánlják a Gigabyte megoldását ami tényleg jobb de nekem az asrock volt szimpi és mivel csak kisebb tuningra kell nekem ez is elég. Meg igazán ki volt számolva.
-
laca000
őstag
válasz
vati182 #23342 üzenetére
Kár volt látnom ezt a hozzászólást, mert amíg élek boszorkányüldözést fogok folytatni az Asrock 970 Extreme4 ellen.
Egy 8320 alatt lesz vele gondja, ha tuningolni szeretné, meglehet, sajnos..
Hacsak nem hűti szana-széjjel sarki klímával a házat..
A 6300-at egy kicsit jobban lehetett volna húzni benne, az tény.
De legyen szerencséje persze, lehet én valami gyári hibás példányt fogtam ki, ám nem hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- PlayStation 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobil flották
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged