- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurczy
őstag
gyiku: Használt cuccok. Ha új is érdekel, akkor Tody-nál vannak kész szettek 40-50K indulóval, vagy OC-nál kell körülnézni. Új vásárlását nem ajánlom, a használt cuccok hibátlan állapotban az új ár 50-60%-ért megvehető.
Milka 78: Felesleges vízre 30-32K-t elverni úgy, hogy egy 20-25K-s Noctua D14 ugyan olyan, vagy akár jobb hőfokokat tud. (tapasztalat) A kompaktság máshogy is megoldható.
Szvsz a vizes topicban kéne ezt inkább.
-
fdisk
őstag
Mindenkinek.
Pár hsz-el ezelőtt kérdeztem,de nem kaptam rá választ.
Egy fx 6100 melyik intellel ill. phenommal van egy súlycsoportba teljesítmény szempontjából?
Ill.érdemes-e várnom a 6200-re?(A mostani konfigom egy kövület lesz lassan,úgyhogy egy ilyen váltást biztosan sokat fog lökni mindenben.) -
dezz
nagyúr
Ja, oké, nekem még DDR2 van. De akkor mégegyszer: NB/memóriavezérlő tesztelésre is.
Jut eszembe, ez a MemTest86+ minden ilyen ISO-s teszt/utility gyűjteményen rajta van. Csak ehhez elég 200k a pendrive-on, és miután fel van téve, simán használható bármire, csak ha szükség van rá, be lehet róla bootolni és 1mp-en belül megy a teszt.
-
dezz
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Aham...már értem...nagy nehezen...de én mint a pórnép harmatgyenge,sötét tagja,hogy is érhetnék fel az IQ-d szárnyaló magasságába(ami jó másféllel több mint az enyém
). Köztünk borzasztó nagy társadalmi szakadék van,de már alázattal elfogadtam
lee56:Akkor már neked is csak egy húzásod van
Először bekóstol,majd jönnek a verőlegényei és ha ez sem használ a hacienda-ról felszáll egy B2-e és kitöröl a történelemből.
Velem is ez történt és nézd mivé lettem
-
Milka 78
nagyúr
-
Milka 78
nagyúr
Még én győzködtem,hogy ne döntsön elhamarkodottan(tessék szépen visszaolvasni)!
Különben meg láttalak a városban,hogy az lga 2011-es procikra csorgatod a nyálad(mert neked belefér,űberburzsikám
)
Különben tény,hogy az itt fórumozó kemény magból is sokan váltanak kékre.Bármenyire is fáj,de az 58-ropis PH-s 2600k(1év gari) igen csábító ajánlat és ezzel nem tud semmilyen proci sem versenyezni ár/teljesítmény mutatóban. -
Milka 78
nagyúr
(Na most ez tényleg jó volt!!!
)
miresz:Neeeem...most már tiéd e titulus...minden téren beértél!
szunya1:Ismerem ezt az érzést,Nekem néha duplán indít a gép,persze utána meg beto stabil.Minden indítást gyomorgörcsök közepette várom és ha jön a dupla start akkor mindig kicsit meghalok
viszont ez az Aero téma igen csak izgat és nem tudom,hogy mi is lehet az oka...
-
Milka 78
nagyúr
Olvastál teszteket?Nézegettél tuning adatokat?Esetleg ilyen lapot használtál?Nem vette meg,de ami jó az jó és ez most nem propaganda szöveg
Amúgy nem vette meg,mert most árulok egy MSI-t
Most egy Asust próbálok be.
miresz:
Most olvasgattam a AM3+-os teszteket.Figyelemre méltó írás
-
csubesz
csendes tag
kedves gyiku sajna az a gazdagok ,és szépek kiváltsága,én sajna egyiket, sem képviselem remélem meg tudod bocsátani eme oriási bűnömet viszont szünetek vannak közte ,ugy azért szntem silabizálható a történet. de mindegy most hogy,tullendültünk eme nem szokványos történeten csak 1 kérdés
miresz: asszem neked is fx 6100 van amikor be van kapcsolva a turbo core,neked nem ad a proci olyan fura éles hangot,most ez így furán hangzik de az előző nem adott semmilyen hangot legalábbi én nem naon hallottam,esetleg megtennéd nekem hogy ha lesz rá 1 kis időd hogy ráfülelsz?működésben nem gátolja nem is használom,csak hogy ez ilyen vagy esetleg van vele vmi gebasz ?Bocs a fura kérésért csak mert ha neked nincsen akkor lehet hogy vmi fos benne,vagy vajon procija válogatja? válaszodat előre is köszönöm -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged