- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
-
marquuard
veterán
Nekem nem Fatal1ty van, hanem régebben Skype-on segítettem egy Fatality tulajnak, és emiatt kerestem fel a supportot. Nem meglepő, hogy te is droppolsz ekkora feszültségen. Sok mindent nem tudsz tenni, throttlingol a lap.
Az illetőnél két hétig volt a lap és eladta, mert nevetséges volt. Ennyit a gamer jelzéséről.
-
honda 1993
senior tag
Jaaaaaaaaaaaaaaaaj
Es meg irja is hogy a teljes rendszer fogyasztasa. En meg csak lestem, mert azt hittem hogy a proci zabal 300w-ot XD
Egyebkent belinkelned azt a tesztet ahonnan a kepet linkelted?ViZion Szamomra csak az az egy erv szolhatna egy intel proci mellett, hogy kevesebbet fogyaszt.
Azt hogy erted hogy "mashogy adjak meg?" mert ebbol a valaszodbol azt a kovetkeztetest vonom le, hogy annyival nem fogyaszt kevesbbet mint amennyi papiron igaz lenne.
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
Én nem vennék a helyedben CF-et,inkább egy erősebb kártyát ,mondjuk egy GTX780-at, vagy 290X-et,és így nyernél bőven a fogyasztáson,hőn,és a driverekkel sem szívnál annyit!
Azért írtam az előbb említett karikat,mert használtan,jó áron,akár 80k környékén betudod szerezni őket,de mondjuk egy 970-el is jól járnál,de azt nehezebb találn,max többért !
-
MiklosSaS
nagyúr
Nekem is volt 7870 CF-em, sajnos a 8350-es nem volt kepes kihajtani rendesen, gondolom a 7970 CF -et eselytelen.
-
MiklosSaS
nagyúr
Sajnos nem nagyon. Szerintem max 780/290 az amivel meg fogjuk ra hogy megbirkozik. De en szemely szerint ha gepet epitenek es csak jatekra kellene meg netre akkor ez volna a legjobb kombo:
FX-8320 + MSI Gaming 970 + MSI Gamint R9-290 = 160K HUF, ujonan boltbol.
Felsokategorias gep ami 2-3 evig siman eleg jatekra, a proceszort meg megrantani 4.5-4.6 GHz-re.....meg igy is majdnem 50K HUF-al olcsobb mint egy intel kombo (4690K+Msi Gaming 5) -
Habugi
addikt
Giga lapom van, ehhez sincs olyan BIOS amiben lenne LLC.
Írtam/tunk már a supportnak, engem válaszra sem méltattak, egy topictárs is írt/kapott beta BIOS-t de abban sem volt LLC. A tendencia azt mutatja, hogy gyártófüggetlenül senkit nem érdekel.
Ezek a lapok azért kint vannak egy ideje, ha eddig nem jött hozzájuk LLC-s BIOS akkor szerintem már nem is fog.
-
ViZion
félisten
Igen, azokat és a C'n'Q-t.
Pedig kellene lennie valaminek, majd jön Asrock tulaj, most nincs időm manualt nézni.(#51059) csontraket:
nézzük sorban!
"még csak olcsóbbnak sem mondható ha mindig maxon akarsz a játékokkal játszani és ki akarod hajtani az aktuális (csúcskategóriás) kártyád" - Ez soha nem volt olcsó, egyik plattformon sem, mondjuk C64-el kezdtem, lehet nem éltem eleget, vagy vmi kimaradt..."Fx 8350-et 45 ezerért" - nem, ennyiért garis, használt FX-9370-et kapni... pont mint az enyém
"de kb 1 vagy max 1,5 év múlva cserélheted is le" - ha csúcsot akarsz, akkor ez mindre igaz. Intel foglalatot is cserél, tehát a csúcs mobót is adhatod el 50-60% áron..."mondjuk veszel egy intel 4790k-t 90 ezerért" - mondjuk a többség ennyiért félkonfigot vesz. Én inkább 1-2 évente veszek fele ennyiért procit, egy VGA-hoz nincs értelme i7-nek sem, idle 2 évig, arra meg minek beleölni a pénzt? És éppen ez az, h AMD procit eladom, +20k és léptem feljebb. Minden évben ez volt nálam, kb. Ph II óta. Vehetsz Intelt, senki nemtart vissza. Ez FX topik, itt a tulajoknak segítünk, de ebbyi még belefér, legalább nem flamekeltően írtad.
-
=HG=
addikt
Jól tudod, a hivatalos adat 72 (bár ez becsült hőfok)..Azért a 4,5 Ghz már egy szép tunig (százalékosan). Több fesz, nagyobb hő, amit el kell vezetni..Prime ugye meg a maximumot hozza ki a prociból...Viszont a CM Hyper 212 Evo egy közép kategóriás hűtő..Ha ennél magasabb tuningot szeretnél, oda már kevés lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Építő/felújító topik
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest