- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
S_x96x_S #9885 üzenetére
hm. te mint programolo, fejtsuk mar meg, az if -ben minek is van break aztan utana a zaro '}' utan meg1 ?
ertem en, hogy ez nem okoz hibát, meg inkabb 2 break, mint egysem ; viszont ez amugy hibas kod ; azert mert a c -ben mindent szabad, még oda kéne figyelni, a hasonlo megoldasok miatt van annyisok szoftverhiba.
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #9885 üzenetére
Kíváncsi vagyok....
De közben sajnos attól tartok (tudom), hogy kétféle termék fog napvilágot látni:
1.) ez egész jó ár... de ennyiért tényleg csak ezt a (lebutított|spórolós|tavalyi) cuccot kapom? Hiába van jó áron, ezzel alig lennék előrébb, mint amim már van...
2.) Azta, ez nagyon jól hangzik, gyors és takarékos, kompromisszummentes. Hogy mi? Ennyiért? Hát feleennyiért már kapok....
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged