- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Alogonomus #9978 üzenetére
Az AMD valószínűleg a 9800X3D-t is "ellazsálja",
Hogy mit fog tenni, nem tudom. De szerintem hiba volna szűk előny birtokában elkényelmesedni.
Sem az intel a bulldozer korszakban, az nvidia pedig különösen nem orrhossznyi előny megtartásával cicázik. A 3000-es szériánál lehetett érezni az izzadságszagot. De a 4090-ről lehetett tudni, hogy nem a teljes specifikáció és a 4080 és 4090 között is nagy rés volt, amit könnyen fedhetett volna. Ez nyilván szerepét játszott abban, hogy az AMD nem is erőlködött.Szóval a helyes hozzáállás szerintem az volna, ha a távolságot 20% fölé növelnék. Az fölötte van annak a 15%-nak, ami a közhiedelem szerint egy gemeráció alatt lehozható. Ez azt az üzenetet küldené, hogy nem érdemes reménykedni, várakozni.
Még jobb ha valahogy azt is el tudna hinteni, hogy az a 20% nem a maximum, van még tartalék.Az AMD ettől az érzettől azért még távol áll. Ha az ultra 285k valóban olyan középszintű teljesítményt nyújt, mint ahogy híresztelik,.akkor a 9800X3D lehet az első, ami ezt a stabilan és megközelíthetetlen elsőség érzetét elkezdheti kialakítani, ami meghatározó a brandértékben. Pont nem most van itt az idő a lazsálásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest