- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
S_x96x_S #9315 üzenetére
A történet majdnem annyira érdekes, mint a Magyar politika.
Nem csak hogy kamu, hanem... hát ilyen tech geekek, silicon gang csoportosulások és más kisebb-nagyobb elismertséggel és/vagy beavatottsággal rendelkező, de csak fórumokban és twitteren szivárogtat figura - akik maguk sem rendelkeznek azért 100%-os információ-megbízhatósággal - etette meg MLID-et.A tényleges motiváció mögötte számomra nem kristálytiszta. Valami olyasmit szűrtem le, hogy sokan megbízhatatlan kóklernek tekintik, nem leakernek. Ami persze nem meglepő, hiszen bizonyára tényleg nincs közvetlen hozzáférése az információkhoz, míg a fent nevezett egyének teljes anonimitásba burkolózva űzik az ipart.
Nyilván nem tudom, hogy az információk vonatkozásában kinek lehet igaza. Kepler_L2 az AT fórumban egyértelműen kijelentette, hogy SPEC-ben 40%-os előrelépést hoz a Zen5 mag a Zen4 maghoz képest. (itt azért a mag vs mag megjelölésének még lehet a későbbiekben jelentősége) Ezért a kijelentését megfeddték, hogy nem kellett volna elkotyogni. Ami arra utal, hogy a hálózatban mások indirekt módon megerősítik ezt az értéket.
Ugyanakkor persze egy +40%-os SPEC érték nem pont ugyanaz, mint ahogy az IPC-t számolni szokták. Tehát végső soron - ahogy korábban is említettem volt - kijöhet az, hogy a +40% SPEC érték egy kimagasló előrelépés, ami nem realizálódik minden alkalmazásban és egyszerre lehet igaz ez, és az MLID által jelzett 14-26%Az akcióból az legalább kiderült, hogy MLID nem maga kreálja a diákat, képeket, idézeteket, hanemn valóban források által átadott információkból dolgozik. A forrásokkal kapcsolatban persze talán lehetne elővigyázatosabb. (Laikusként én mondjuk pont annál a "beavatott" körnél igyekeztem volna megfuttatni a képet, hogy látták-e már, akik az akciót kitervelték.)
Mindenesetre a szóbanforgó kör rendkívül magabiztosan kitart a 32% ST és a 40% SPEC növekmény mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Galaxy Tab A11 néven érkezik a Galaxy Tab A9 utódja
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest