- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
S_x96x_S #6174 üzenetére
Valószínűleg az ár lesz itt a nagyon érdekes, mennyiért sikerült mindezt kihozni.
"Don’t get me wrong here, I think the technology is great. But in order for AMD to keep the same margins, it might be more expensive than people think."Azért gyanús, mert csak az 5800X kapta most meg. Szerintem ez inkább "halo product" lesz (akár a 12900KS), mint bármi más, egy chiplettel relatív olcsón megússzák, és egy kitűnő techdemó, mellé megszerzik vele a leggyorsabb gaming CPU címet is és némi gyártástechnológiai tapasztalatot is.
#6176 S_x96x_S : És ha már költségek, a Rembrand sem lett pici, 200mm2+. Ahogy sejthető volt, hiába 6nm, az sem lesz éppen olcsó tömegtermék alap, sőt.
Nekem tetszik, amit eddig látni belőle, bár kissé aggaszt a Pluton támogatása. Ha nem lesz kikapcsolható, akkor nekem biztosan nem lesz ilyen CPU-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Adobe Photoshop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest