- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botigta
aktív tag
válasz
Hawk1979 #8528 üzenetére
(ilyenkor robban szét az agyam...)
Mivel nem 3 hónappal ezelőtt segítettél egy linkkel, ezért ezt az egyetlen járható utat találtam. Egyébként fáradság nem volt, és valószínű nem is ennyiért, hanem legalább a duplájáért kaptam volna itthon esetlegesen fellelhető példányokat... -
Hawk1979
őstag
válasz
Hawk1979 #7717 üzenetére
Gyors guglizás után meg is van.
Kb erről van szó.
A proci terhelésnél stabil a beállított fesszel, több óra prime meg játékok alatt is,de kis terhelésnél a dropp miatt a fesz már nem elég neki, így a win belehibázik. Szofter gondot nem okoz, csak az érzékeny win rinyál.
Megoldása, kicsit magasabb fesz, vagy LLC enabled/High, vagy az energiagazdálkodás kikapcsolása, ez utóbbi nem mindig eredményes a hibára nézve. -
-
razor01
csendes tag
válasz
Hawk1979 #6881 üzenetére
Bírja...neked 1.2V-on van nekem 1,425V az alap amire belovi magát, ha a bios-t auto beállításokkal indítom. 1,35V-on is csak 2 maggal stabil. Egyébként meg ha kiégne véletlenül (nem egyszeri indításnál) akkor szerintem nem csak a lap menne a kukába hanem vinné a procit is...talán az egész gépet is. Egyébként meg 1 fázissal mégiscsak több van a te lapodon mint az enyémen.
-
-
vizirider
tag
válasz
Hawk1979 #6343 üzenetére
hát akkor talán magyarázom "1 óra játék után" az részemről nyilván nem, azt jelenti hogy játszottam 1 órát, majd utána mondjuk 2 nappal megnéztem, milyen meleg a gép, játék után........... de hogy érthető legyen: már több mint 1 órája játszottam egy nem stratégiai játékkal, amikor ez a mérési adat született. talán így kerekebb az állítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest