- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizencs
csendes tag
4 magot ír ki,és mindegyiknél van 8(0 val 9 ) ilyen állitási lehetőség
végül is ezt akartam venni,csak érdekelt....hátha mákom van

fx-et nemakarok...volt...nemtudott sokkal többet mint ez0 ra állitottam am" összes magra.
már csak kis tuning,de így már 2.5ghz en is elég lenne. 4ghz volt eddig a legjobb tőle,de instabil volt.....persze más is volt állitva.csak overlockkal lehet menni fog 4-en.
köszi a választ
-
zizencs
csendes tag
sziasztok.
egy Msi 760GM-P23 (FX) lapot vettem,és egy phenom II x2 555 van benne,viszont "Callisto" magos.
felejtős a magfeloldás?
eddig bármit csináltam megsem próbálta.....sosem próbáltam hasonlót...valami alap??

magoknál lehet állitani külön hogy...:
0
-1
-2
-3
stb, ennek van jelentősége?
4 magot lehet állitani,de bekapcsolni csak 1 es és 2es van több nincs.vagy ez másik széria...és hiába próbálkozok...
-
Viktoár
addikt
Na akkor majd holnap nekigyűrközök megint.A hűtő ami most rajta van egy CM Hyper Z600-as dög,megtámogatva egy 12-es noctua ventivel.Bízom benne hogy ezalatt nem sül meg.
A 140-es menne a gyerkőcnek,mesézős / kis játékos gépnek,így a közeljövőben nem lesz hozzányúlva.Utána meg komplett gépcsere lesz úgyis.

Köszi a segítséget.

-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Amúgy nem rossz kis proci így egy maggal sem.