Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Ez szerintem a hét kérdése is lehetne!
Szerintem a jelenlegi lappal nem fog menni a drágalátos "unleashing mode" miatt(hogy ezt miért kellett berakni nekik
).Ha nagyon kolyan gondolod akkor lapcsere kell.A 870 extreme3-al(Rev.1) ha jól emlékszem be tudtam így külön kapcsolgatni a magokat és az L3-at,ráadásul nincs semmilyen "b@rom mode" sem,hogy bonyolítsa az ember életét.
-
Milka 78
nagyúr
a magfeloldásnál autómatikusan engedélyezni kell,mert ugye nélkül nem old fel semmit.Ha a fesz fixálós/cnq-s hibára gondolsz akkor nekem nem sikerült az M5A78L-M-LX-el,bár egy régebbi biosal sanszos lehet.Én éppen ezért cseréltem le egy M5A78L-usb3-ra és ott egy régebbi bios-al(1203) megy a feszszabályzás.
-
betegphiu
senior tag
a 65fok nem gáz még,ha tényleg az a vége.persze,ha 1 perc alatt eléri,akkor valszeg tovább is megy. Nekem az ekl hűtővel 4 maggal 10% os húzással 10 perc alatt eléri a 60-62 fokot prime alatt,de tovább nem emelkedik.és ugye elvileg a prime terhelésénél nem igazán van nagyobb felhasználói szinten. Mindenesetre magosítani nem szabad gyári hűtővel !
-
ebegab92
senior tag
-
Milka 78
nagyúr
Megoldódott.Egy sima mezei Asrock 960-assal már megy a szabályzás.Ez is csak 3 fázisú,de gond nélkül megy.Úgy fest az Asus 760-asában volt egy olyan opció,hogy magfeloldás esetén minden feszt rádob a procira és innentől bukó a cnq.Ha meg kinyomtam akkor nem működött a feloldás.Ezen felül a szoftveres szabályzás sem működött legalább is a szorzón kívül nem volt hajlandó változtatni.
Fázisokkal nem lesz gond.3300mhz alulfeszelve 1.285v,de lehet megy ez még lejjebb is.L3-nak sajnos a nyomát sem látom,bár PH II-esnek látja a cpuz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest