Új hozzászólás Aktív témák
-
SupportLmg84
csendes tag
válasz
dniki88 #7757 üzenetére
Ha annyit kibir az alaplap amenyit a jelenlegim akkor böven ölég meg még valami mikor bejöt ez az alaplap nem 10k volt hanem akkár 20k is anno néztem 1 videót ha az ember az alaplapot irodai használatra használja akkor 40-évt is kibit ha játékra akkor 20-évet na ha ez az alaplap kibir 10-évet vagy 5-öt böven ölég na meg mások ugye 6,8 magos procikal használják és ölég jol birják röviden ennyi .
-
SupportLmg84
csendes tag
-
SupportLmg84
csendes tag
válasz
dniki88 #7741 üzenetére
Hát igazad lehet hiszen ugye ha 16 giga ramot akarnék pakolni bele jol a zsebembe kelle nyulni mivel a legolcsob 8 gigás modu lis töb mint 10-ezer ft ugyhogy jo a 8 gigás is a mai játékokhoz böven is max 1.2 játék ami 16 gigát pl max payn3-rom forma 1 2012 de ezeke engem ugysem érdekelnek ugyhogy maradok én is inkáb annál amit nked van mivel ha veszek bele alap 4 magos procit anak nem kel magot oldani mivel alap 4 magos és az ora jel emelés engem nem izgat én nem tesztekre használom és nem szerkesztés sem pedig konvertálásra csak játékra jelenleg amim van annál sokkal job jelenlegi konfigom alaplap.fujitsu siemens d2151 a2 processzor intel celeron d 360 3466 ghz 3 giga ddr2-es ram 800mhz-és wd160 gigás sata2-es + 80gigás wd sata2-es vinyo +nvidia geforce 210-es 1 gigás 64 bites video karimvan és amiken jácok akadás nélkül menek pl:turok 2008 modern warfare1.2 bf2.bf2142,nfs undercower,stb,stb ugyhogy igazad van nem jo kapzsinak lenni jolesz amit legelsönek kinéztem
-
SupportLmg84
csendes tag
válasz
dniki88 #7739 üzenetére
Értelek tudod csak micro atx-es alaplapot akarok venni mivel a házam is micro atx-es igy tegnap a koléga hiába irta hogy másikat vlaszak ugye pénzkérdése na meg akkor ahoz házat is kéne én meg olcsobol akarok tudom hogy szarbol várat épiteni nem lehet de még olcso konfig és lehet ütös ezt se feledjük linkele be 1 pár alaplapot hogy mejk a job na meg ugye nekem olyan kel amin van ide csatlakozo is a dvd-irom véget mivel ha olyat vennék amin nincs akkor még új dvd-irot is kéne vennem :1:http://www.pcx.hu/termek/asrock-960gm-u3s3-fx-alaplap-102559
2:http://www.pcx.hu/termek/asrock-960gm-gs3-fx-alaplap-97245
3:http://www.pcx.hu/termek/asrock-985gm-gs3-fx-alaplap-98387
ezek közül akarom valamejket igazábol ijen usb3.0-ás nem izgaz sem sata3.0-ás jelenleg sata 2.0-ás csatlaozom van és ölég gyors inkáb az ide ami érdekel na meg a ram hogy esetleg ne 8 hanem 16 gigát lehesen pakolni igaz video kártya majd csak késöb lesz addig az alaplapival kel megelégedjek tömören ennyi hy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged