Hirdetés
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
demonpofa
csendes tag
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Ne ijedj meg ha hirtelen kikapcsol a gép és pár másodpercig csak áll és akkor indul el
Komolyra fordítva, a hűtést tényleg ajánlom lecserélni. Azonkívül biztos olvastad azt is hogy, ahogy feloldod attól fogva nem fog jó hőmérsékletet mutatni a gép. Ha feszültséggel gond lesz akkor a biosba ahol a magod is feloldod pirosan villogni fog egy angol felírat aminek a pontos szövegét nem tudom most. Ha minden jó akkor pedig egy zöld felíratod lesz hogy optimális a feszültség beállításai.Sok sikert. -
demonpofa
csendes tag
válasz
Kinsiinoo
üzenetére
Az enyém pont ugyanilyen proci, semmi problémám nincs vele, nem állítottam semmi feszültséget semmit mert nem volt rá szükség. Egyedül a gyári hűtőjét cseréltem le.Szerintem ha feloldod és elindul betölt akkor nincs semmi gond vele, ha valami miatt nem tölt be vagy hasonló akkor kell a biosba állítgatnod a feszültségeket, de azt amúgy is jelzi a biosba ha nem jó neki az áramellátás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyra fordítva, a hűtést tényleg ajánlom lecserélni. Azonkívül biztos olvastad azt is hogy, ahogy feloldod attól fogva nem fog jó hőmérsékletet mutatni a gép. Ha feszültséggel gond lesz akkor a biosba ahol a magod is feloldod pirosan villogni fog egy angol felírat aminek a pontos szövegét nem tudom most. Ha minden jó akkor pedig egy zöld felíratod lesz hogy optimális a feszültség beállításai.Sok sikert.