- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
demonpofa
csendes tag
válasz
Kinsiinoo #8236 üzenetére
Ne ijedj meg ha hirtelen kikapcsol a gép és pár másodpercig csak áll és akkor indul el
Komolyra fordítva, a hűtést tényleg ajánlom lecserélni. Azonkívül biztos olvastad azt is hogy, ahogy feloldod attól fogva nem fog jó hőmérsékletet mutatni a gép. Ha feszültséggel gond lesz akkor a biosba ahol a magod is feloldod pirosan villogni fog egy angol felírat aminek a pontos szövegét nem tudom most. Ha minden jó akkor pedig egy zöld felíratod lesz hogy optimális a feszültség beállításai.Sok sikert.
-
demonpofa
csendes tag
válasz
Kinsiinoo #8234 üzenetére
Az enyém pont ugyanilyen proci, semmi problémám nincs vele, nem állítottam semmi feszültséget semmit mert nem volt rá szükség. Egyedül a gyári hűtőjét cseréltem le.Szerintem ha feloldod és elindul betölt akkor nincs semmi gond vele, ha valami miatt nem tölt be vagy hasonló akkor kell a biosba állítgatnod a feszültségeket, de azt amúgy is jelzi a biosba ha nem jó neki az áramellátás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest