- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Szia!
Felemeltem 1,4 Voltra, újraindult a gép kékhalállal 5 perc prime után és utána beléptem a biosba és úgy mutatott 62 fokot, ja és akkor nyilván már nem is volt terhelés alatt. Akkor előtte Windows működés közben Prime terhelés alatt nagyon magas lehetett a hőmérséklet.
AC Freezer 64 Pro a hűtőm, de most is 40 fokos vele a gép netezés közben az alap 2 maggal cool and quit-el. Szerintem én inkább már hagyom ahogy van...
Ha amúgy túlmelegszik a proci ACC-vel, akkor ugyanúgy leáll vagy újraindul a gép? -
Blaze71
őstag
Mivel a memória vezérlő a processzorban van, a chipp megint nem egy-egy alaplap gyártó terméke, csak a beépített alkatrészek minősége alapján lehet megítélni egy-egy gyártót. Ebben a tekintetben meg a Giga nagyon is jó, mert nem használ gagyi alkatrészt, ők csináltak elsőre DualBIOS-os lapot, sőt már csak azt csinálnak. Az már más, hogy a támogatás tekintetében mennyire vannak toppon a fejlesztőik. Az biztos, hogy némelyik funkciót, ami pl egy ASRock BIOS-ba bele lett írva, simán bele lehetett volna írni a Giga BIOS-ba is. Ettől függetlenül nagyon is jó lapokat csinál a Giga, de az ASRock meg nagyon is rácáfol a régi rossz hírére, mert némelyik alaplapja tiszteletre méltó, ráadásul viszonylag baráti áron.
-
elfelejtette
veterán
Nem azt mondtam, hogy szar a proci, hanem az a lényeg, hogy szar a haver alaplapja. Most jött ki hozzá az F3-as bios, F1/F2/F3 biossal is próbáltam, egyikkel sem volt jó, 2 procival is ki volt próbálva, mindkettőben a 4. mag bekapcsolása után jöttek a problémák, még horror feszekkel is, 3 maggal mindkettő proci betonstabil volt full alap feszekkel is, tehát 100%, hogy az alaplapon van valami hibásan bedrótozva.
Ja az előbb lemaradt, hogy a proci hűtő egy Scythe Grand Kama Cross. -
elfelejtette
veterán
Én anno 2db procit is kaptam Herr Z-től, de haver Giga 770TA-UD3 lapjában mindkettő csak 3 maggal működik stabilan, ha mind a 4 magot bekapcsolom, akkor Win betöltés közben összef@ssa magát... És ezen nem segített a százalékok állítgatása sem, pedig végig zongoráztam minden verziót a +12%-tól a -12%-ig!
A teljesség kedvéért a gép többi összetevője:
FSP BS II 400W,
2X2GB Kingmax 1333MHz 1.5V,
Giga 8800GTS 512MB,
WD 500GB SATA2 Black
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest