- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Szia!
Felemeltem 1,4 Voltra, újraindult a gép kékhalállal 5 perc prime után és utána beléptem a biosba és úgy mutatott 62 fokot, ja és akkor nyilván már nem is volt terhelés alatt. Akkor előtte Windows működés közben Prime terhelés alatt nagyon magas lehetett a hőmérséklet.
AC Freezer 64 Pro a hűtőm, de most is 40 fokos vele a gép netezés közben az alap 2 maggal cool and quit-el. Szerintem én inkább már hagyom ahogy van...
Ha amúgy túlmelegszik a proci ACC-vel, akkor ugyanúgy leáll vagy újraindul a gép? -
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Van egy Phenom II X2 550 BE procim, próbáltam aktiválni benne a másik 2 magot is. Bebootol a rendszer, működik egy ideig, de egy idő után kékhalállal újraindul a gép? Ez miért lehet nem tudjátok? Prime 95 alatt kb. 5 percig ment a gép (utána kékhalál és újraindult), a proci 53 fokos volt. 3 maggal is próbáltam és ugyanezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest