Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Diniboy

aktív tag

Hali. Vettem egy x3 455 öt, az alaplap egy Gigabyte UD3 770 . kövi a problémám : bekapcsolom az ACC -t az rendben van de nem történik semmi. azt hiszem a magfeloldáshoz hybridre kell állitani a firmware verziót vagy minek hivják--ezt meg is tettem.. ezután ujraindul a gép, az alaplap felismeri a procit mint B55 . megvan a 4 mag is, és elindul a win töltés, aztán gép újraindul. gondoltam megnézem ha letiltom a 4dik magot , akkor is ez van e, mert egy Phenom II x3 még mindig jól hangzik ennyiért :D na de ugyanaz történik... sőt ha a 0-ás mag kivételével(amit nem is lehet) MINDEN magot letiltok akkor is ujraindul win töltésekor a gép.. Jól sejtem hogy akkor valami más rész is (mondjuk a 3adszintű cache ?) hibás ? Van mód arra hogy ezt kiteszteljem mi miatt nem megy ?
    esetleg valaki akinek giga lapja van leirná nekem pontosan mit állitsak és hova ? :D
    mijen feszeket, meddig állitsak , és van e arra mód hogy a cachet letiltsam (hátha az a rosz)-egy 4 magos athlon 2 még mindig jobb lenne mint egy 3 magos :D
    a válaszokat előre is köszi :R

Új hozzászólás Aktív témák